24.3.2011

007 and a mission: cheap nail polish (Mavala)

(Pahoittelen postauksen myöhäistä ajankohtaa, mutta en ehtinyt aiemmin kun kämpän siivoaminen ja postin kautta asemalle ryntäily ja Tampereelle palaaminen veivät kaiken ajan. Nyt kuitenkin teemakynsiä)


Jatketaan teemaviikkoa taas marmoroimalla, tällä kertaa unohdetaan vaan se vesi sotkemasta ja koitetaan selvitä märällä lakalla ja neulalla tällä kertaa. Sonne toteutti dragmarmoroinnin Mavalan punaisella Los Angeles lakalla ja lopputulos näytti tältä:


Mulla itselläni ei oikeasti ole positiivista sanottavaa Mavalan lakoista. Ne pullot on pieniä, jumittuvat helposti kiinni ja ovat lakkamäärään nähden todella kalliita. Kai se on helppo ostaa pieni pullo ja ajatella, että ”kyllä mä tämän saan loppuun käytettyä”, mutta oikeasti kohdeltuna lakka kestää ikuisuuden, siksi mun mielestä ei ole mitään syytä maksaa huonosta laadusta maltaita. [/endofmavalarant]

Edit: ai niin, kyllä mä mavadrysta tykkään, värilakat eivät vain innosta...


Omat kynnet sain toteuttaa mun ikuisella luottopunaisella, China Glazen Salsalla. Jos tarvitsen creme-punaista, tartun 95% ajasta tähän. Tämä nyt vaan on yksinkertaisesti täydellinen ja on osa ihan China Glazen permanent linea, eli aina saatavilla. (Halvempi korvaaja, jota oikeasti lämmöllä suosittelen on Wild & Crazyn Colorado Springs).


Näitä kynsiä yritin toteuttaa kahtena eri iltana ja nämä ei vain meenanneet onnistua. Loppuviimein tein yksinkertaisen seitin tippeihin mustalla ja valkoisella ja mustia kukkia kynsille vielä. Ei parhaat kynnet ikinä, mutta verrattuna niihin tekeleisiin, joita ensiksi yritin, nämä näyttävät jo harvinaisen ihmismäisiltä. Silti olisin toivonut onnistuvani paremmin.

Sain muuten Head2Toe pakettini vihdoin tänään, joten huomenna voin harrastaa esteettistä tuotekuvausta (ihan kuin se sitä olisi) ja pistää vihdoinkin arvonnan pystyyn. Sopivasti tälleen +30 lukijaa myöhemmin kuin sen alunperin piti tulla.  

Briefly in English:

The theme week continues with Mavala and drag marbling. The top picture is by Sonne and she used Mavala Los Angeles. The bottom two pictures are by me and I used China Glaze Salsa: my all time favorite red creme polish. As you probably can tell, we both struggled a little with the marbling but honestly, if you'd seen the first attempts I made, you'd say my NOTD is the most beautiful you've ever seen. Yes, the previous attempts were huge messes. 

15 kommenttia:

 1. Noista tulee mieleen joku kangas, mutta en nyt vaan saa päähäni mikä. Luultavasti joku marimekon systeemi (johon oon joskus mutsin kangasvuorien seassa törmännyt). :) Tosi kivat kyllä, mä tykkään!

  VastaaPoista
 2. Kummallakin oli tosi nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. mun luotto punainen on china glazen pure torture :) on kyllä hieman oranssiin suuntaava mutta omasta mielestä ihan täydellinen punainen!

  kivat kynnet molemmilla, tuolla tekniikalla on joskus yllättävän vaikea tehdä :o

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet tuli! Katsoin ensin kuvaa ja ihmettelin, että miten nuo oikein on tehty.. sitten luin tekstin ja asia valkeni. Nuo kukkaset ovat hirmuisen söpöjä. :)

  VastaaPoista
 5. Hei molemmat taas tosi upeita! Voisitkos joskus tehdä video tuton dragmarbelingista?;D

  VastaaPoista
 6. Nunnu: kiitos

  LeCianne: nyt kun sanoit, niin hämärä muistikuva tulee mullekin, ei vain mitään hajua mikä kuosi ja mistä :D

  Aino: kiitos (:

  PETRA: juu, kuvittelisi että tuo oli paljon helpompaa, mutta ei se sitten ole :(

  Camy: thanks dear (:

  Wheatear: kiitos kovasti (:

  Mmeri: kiitos (: voisin ehdottomasti tehdä videotuton, pitää vaan odotella, että se tripod saapuis kameralle että saisin kuvausolosuhteet kuntoon :D

  VastaaPoista
 7. Noi sun tekemät kukkaset ja noi on ihanat! :) onko mustat kukat tehty dotting toolilla?

  VastaaPoista
 8. ABOP: thank you

  Viivi: juu, ne on tehhty myös dotting toolilla (:

  VastaaPoista
 9. beautiful! this reminds me of spanish lace fans

  VastaaPoista
 10. please do a tutorial on what this gorgeous nail

  VastaaPoista
 11. It would be great if you show us the step by step of how to make this cuteness

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...