8.3.2011

OPI - Austin-tautious Turquoise


Ensiksi haluaisin kiittää teitä kaikkia ihania ihmisiä, jotka jaoitte kokemuksianne ja ajatuksia tuohon eiliseen pieneen melt down -postaukseeni. Olen ennenkin ollut sitä mieltä, että mulla on maailman parhaat lukijat ja olen entistä vakuuttuneempi asiasta taas. Epäröin sen julkaisua koska asia on kuitenkin raskas ja henkilökohtainen itselleni, mutta kaikkien teidän ihanien ja kannustavien kommenttien ja sähköpostien lukeminen auttoi suuresti. Lupailen vastata niihin tarkemmin vielä, mutta kiitos aivan mielettömästi teille kaikille. Olette aivan ihania.

Koska eilinen ilta meni enemmän ja vähemmän sekavissa oloissa, nopeaksi manikyyriksi tein keskellä yötä lakkaukset OPIn Austin-Tautious Turquoisella. En muista kuka väitti tämän olevan ohutta ja ei kunnolla peittävää edes neljällä kerroksella, mutta itselläni kolme kerrosta riitti hyvin, olisin varmaan selvinnyt kahdella kerroksella suurimmassa osassa kynsistä. Kun vertasin tätä lakkaa kaupassa muihin Texas-kokoelman lakkoihin, näytti tämä todella ihanalta. Tänään kuitekin pullon nököttäessä Catch Me In Your Net-pullon vieressä, tulin siihen tulokseen, että tämä on loppuviimein kuitenkin aikana perus turkoosi shimmerlakka. Tässä on ihanaa shimmeriä juu, muttei tämä kyllä lopulta kovin ihmeellinen taida olla.I'm sorry that I've really been neglecting the English part of my blog lately. Last night I had a pretty bad melt down episode due to school and how I'm so not in the right school right now. This has been on my mind for a long time now and yesterday I just couldn't take it anymore and now I just have to work things out. I think my life will go through a lot of changes over the next six months but I'm ready to face it. 


Due to last night being really hard on me, I didn't have time to do anything too complicated on my nails. I ended up going with Austin-tautious Turquoise. This was the only one that I wanted from the Texas collection and next to the other colors in that collection, this one really stood out to me. Today I had this bottle on my night stand next to Catch Me In Your Net and I realised how next to other polishes, this one is pretty basic polish after all. I like the shimmer that this one has but in the long run, I think it'd be quite easy to find a (cheaper) dupe for this one. This might be a pretty nice base for some nail art but on it's own, this feels a bit boring. 

6 kommenttia:

 1. tosi ihana sävy, ainakin mun mielestä!

  VastaaPoista
 2. Mä en ole tätä vielä kokeillut. Tykkään turkooseista shimmer-lakoista yleensäkin ja kyllä tää on nätti. Mutta ei tosiaan niin erikoinen kuin Catch Me In Your Net (taikka se mun versio siitä eli Zoyan Charla).

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä toi on nätti sävy. :) Kyllä itselle ainakin kelpaisi!
  Siniset ja turkoosin sävyt ovat heikkouteni. ;)

  VastaaPoista
 4. Lalica: thanks (:

  Keijju: kylä tää kieltämättä muihin texas kokoelman lakkoihin verrattuna on hieno (:

  intootje: mä ostan kanssa kaikkia turkooseja shimmerlakkoja ihan innoissani kun ne aina vetää puoleensa, mutta sitten ne ei yleensä oo kynsillä niin kivoja kuin toivoisin :D

  Serrated B: ne on myös mun heikkous :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...