21.3.2011

007 and a mission: cheap nail polish (Rimmel)


Pyöräytetään viikko käyntiin Rimmelin tuoksuvalla ihanuudella, Strawberry Fizz lakalla. Pieni söpö pullo sisältää 8ml lakkaa hintaan 3,50e ja kaupan päälle saa ihanan mansikantuoksun kynsille. Kyllä, tämä on niitä hajulakkoja.

Mun omat kokemukseni Rimmelistä rajoittuu vanhempiin jenkeistä ostettuihin lakkoihin, mutta tämä on ensimmäinen, jonka hain suomesta ja ihan vain tätä teemaviikkoa varten. Ihastuin välittömästi. Jo pullon avatessa tästä haistoi, että tässä on jotain muutakin kuin se pelkkä märän kynsilakan haju. Parilla kerroksella sain tämän creme-lakan peittämään kauniisti ja jo siinä vaiheessa ilmassa leijaili vahva, makea, esanssinen mansikan haju. Pelkäsin vähän aikaa, että haju jäisi ihan liian voimakkaaksi ja kamalaksi kynsilleni aiheuttaen päänsärkyä (Kuten Revlonin Coconut something lakassa). Kuivattuaan, ja päällyslakan alta, tämän haju jäi mukavaksi ja hennoksi, sellaiseksi jonka haistaa hyvin kun tuo kynnet nenän lähelle, muttei sellaiseksi, joka leijailee ympärilläsi koko aikaa. Erittäin mukava tuttavuus.


Tässä luonnonvalossa otetussa kuvassa värisävy toistuu oikeana, muissa, keinovaloissa otetuissa kuvissa koristelut ovat se pääasia. Koristeluissa Wild & Crazyn Montana ja Bellie Up, violetihtava väri on sekoitus Strawberry Fizziä ja mustaa lakkaa. Koristeluina tänään siis toimivat leot, jotka itse toteutin käsin. Itse voin siis lämpimästi suositella ainakin tätä lakkaa ja Rimmelin laatua aiempien kokemusteni perusteella myös.


Alla vielä Sonnen toteutus Color Clubin Yachty Yaddalla, sekä Konadin leoilla. Tarkemmat tiedot lakoista löydät Sonnen blogista. 


Briefly in English:

Our theme week with Sonne started today. The first brand to feature was Rimmel with cheetah print. My mani (the top three pics) is done with Rimmel Strawberry Fizz (one of the scented polishes and it smells yummy!) and I did the cheetah print myself. The bottom picture is Sonne's mani, done with Color Club Yachty Yadda and konad m57. 

17 kommenttia:

 1. toi rimmelin sävy on musta aivan yli-ihana! Samoin se karpalon tuoksuinen <3 ja laadultaankin tosi hyviä!

  VastaaPoista
 2. ihanat kynnet ♥ :)

  VastaaPoista
 3. Oi vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta lakalta, taidankin heti huomenna käydä ostamassa ! :) Muutenkin sinulla on mukavia postauksia, tykkään kovasti !

  VastaaPoista
 4. Hyi miten rumasti tehty nuo leot, näkyy nuo levinneet viirut! YÄKKK!

  VastaaPoista
 5. multa on nyt kyllä kokonaan menny ohi noi tuoksulakat! täytyy varmaan itsekkin tyypata jossain vaiheessa..

  joillain vaan oli mun mielestä että ne saattaa paakkuuntua helposti? :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on noista Rimmelin tuoksulakoista sitruuna ja aprikoosi, aprikoosi on vielä testaamatta, sitruuna on ihanan värinen, mutta ruoksuu tiskiaineelle, ja on melko hankala levittää, tarvitsee kolmisen kerrosta että saa siististi.

  Ihanat kynnet molemmissa blogeissa, ja ihana teemaviikko, tätä on odotettu :)

  VastaaPoista
 7. Keijju: se karpalo himottaisi mua vähän kanssa... :D

  nilla: kiitos (:

  Sinitys: (: kiitos kovasti, mukava että tykkäät

  Ano: oletko ihan varma, että haluat aikuisena ihmisenä lähteä tolle linjalle?

  LeCianne: outs, jos paakkuuntuu, pitää seurata ton oman pullon tilannetta tarkkaan (:

  Ano: tuoksuuko se sellaiselle fairy-maiselle? Kieltämättä sellaista hajua en kynsiini haluaisi :D mulle muutenkin 3 kerrosta on se normi määrä levittää lakkaa, joten ei haittaisi vaikka sen verran tarvitsee (: ja mukava, että tykkäät kynsistä ja teemaviikosta

  VastaaPoista
 8. Juurikin fairymaiselle tuoksuu :D

  VastaaPoista
 9. voi ei, fairy :D vaikka olen heikkona noihin pastellinkeltaisiin lakkoihin, taidan tuon varoituksen kuultuani muistuttaa joka kerta itselleni kaupassa, että ne likaiset astiat tiskipöydällä muistuttavat tarpeeksi tiskaamisesta, en tarvitse muistutusta myös kynsille :D

  VastaaPoista
 10. Näyttää ihanalta tuo Rimmel! :)

  VastaaPoista
 11. Aino: se on kieltämättä tosi ihana

  VastaaPoista
 12. Ihanan väristä lakkaa, ja koristelut sopii ihanasti. Itelläni on samaa sarjaa persikanvärinen, muttei se tuoksu yhtään.

  Ja sitten yks kysymys joka ei liity yhtään näihin sun lakkauksiin, mikä on sun lempparilakkas halpiksista ja miks?

  VastaaPoista
 13. pakko tulla tänne uudestaan kommentoimaan :D itelläni on siis noi kaikki suomessa myytävät sävyt tosta sarjasta, ja joku tääl mainitsi että se sitruuna haisee fairylle. Itse olen kyllä vähän eri mieltä, en nimittäin huomaa siinä hajua lainkaan! Tosin voi olla että hajuaistini on heikko, muttei ainakaan sitten mikään voimakas haju ole :)

  VastaaPoista
 14. Lotta: merkkinä vai ihan lakkana? mä luulen, et halpiksista Wild & Crazyn Summer Neon veis voiton, hyvinä kakkosina tulevat juurikin tämä lakka ja W&C:n Anchorage

  Keijju: hyvä jos ei ainakaan sun nenään haise fairylle :D se olisi nimittäin aika kurja haju kynsillä :D

  VastaaPoista
 15. I love both those designs SO much! So beautiful!

  VastaaPoista
 16. I love all your designs. Free hand designs normally frustrate me so much when I do them. It is so impressive to see people do them well.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...