27.5.2011

Aloha!


Kynsien pituudesta ja kuvien tummuudesta voi ehkä arvata, että nämä ei ole ihan tuoreimmat kynnet. Näköjään kuvauspäivänä on ollut 2.4 ja en oikein itsekään muista minkä takia nämä ainakaan postaamatta jäi. Löysin kynnet kuitenkin muistokortilta kun tyhjensin sitä Lontoon reissua varten ja ajattelin, että parempi myöhään kun ei milloinkaan (= bloggaaja on niin laiska, ettei jaksa raahata persettään sängyltä ikkunan eteen tappeleman valotusasetusten kanssa maailman harmaimmalla ilmalla).

Kynsillä siis pohjalla Essencen Mellow Yellow, jonka muistan edelleen levittyneen kuin unelma. Moni varmasti tietää, että vaaleankeltaisten kanssa saa tapalla vähän enemmän ja vähemmän usein, mutta tämä levittyi todella kivasti. Sen päälle vinotipit China Glazen violetilla crackle lakalla Fault Line. Konadit on laatasta, josta rehellisesti ei enää ole mitään tietoa, mutta lupaan etsiä sen, jos joku sitä tarvitsee. Lakkana koandin kanssa toimi konadin oma Psyche Pink. Pientä havaji-meininkiä kynsillä jo tässä vaiheessa, mutta toivottavasti vielä vähän enemmän tässä piakkoin. Nellyn laatat nimittäin saapuivat tänään (tilasin näköjään 8 laattaa + image plate holderin, hups) ja niiden mukana tuli se oikeasti havaji-teemainen laattakin.

ps. mua vähän huolettaa kun äiti koukutti pienen kahdeksan(?) vuotiaan salkkareihin joskus 90-luvun lopulla ja edelleen jaksan odottaa hölmönä mitä päättärijaksossa tapahtuu. Pitäisikö huolestua mielenterveydestä? (Tosin kuulin eilen, että joskus 90-luvun alussa, mummini ensimmäiset sanat koomasta tai jostain sitä vastaavasti tilasta (lääketieteen termit hanskassa, antakaa anteeksi) herättyään, oli "mitä kauniissa ja rohkeissa on tapahtunut?". Ei ole omena...")


Today I have pictures for you that I took April 2nd. For some reason I forgot to blog about these nails and I thought now would be a perfect time to do so. (Mainly 'cause I'm too damn lazy to drag myself up from my bed to actually take pics of the current nails that I have). 

The base is Essence Mellow Yellow and I needed three coats for it to be opaque. The good thing though was that the polish wasn't streaky at all. The crackle polish on the tips is China Glaze Fault Line. The konads are stamped with special polish in psyche pink and I've absolutely no idea from which plate the flowers are. I'll check if someone wants to know but right now I don't have the energy to go through all my plates. 

6 kommenttia:

 1. beautiful! It reminds me of lava on the islands :D

  VastaaPoista
 2. Mikä päivä tilasit nellystä? :) Mä tilasin eilen, ja tilausvahvistuksessa sanottiin, että paketti tulee 1-3 arkipäivän sisällä.

  VastaaPoista
 3. MM: thanks (:

  Ano: hmm, tilasin muistaakseni maanantaina ja tänään oli postilaatikossa... tosin paketti tais lähteä vasta keskiviikkona postiin ja siinä luki, että 3-8 arkipäivää menee tilauksen saapumiseen. mielestäni mukavan nopeasti tulivat kyllä (:

  VastaaPoista
 4. Sievät kynnet :) vastavärit toimii!

  VastaaPoista
 5. Minty: thanks

  M1rka: kiitos kovasti (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...