13.5.2011

Dear blogger...


Voi möh tätä tekniikkaa taas kerran! Niin kuin moni varmaan tietää, blogger sanoi eilen illalla kaput, en muista ihan missä vaiheesa, ja melkein vuorokausi meni ennen kuin jotkut velhot saivat taas palvelun toimimaan takaisin toivotulla tavalla. Tiedän, ettei kannattaisi valittaa ilmaisesta palvelusta, enkä valitakaan, mutta olisi kiva jos tiedotus olisi vähän jotain muutakin kuin service will be up soon. Kaksi kerta kivempaa on kuitenkin kun blogger ei ole vielä saanut palautettua mun kahta viimeisintä postausta, joista toisen kanssa taistelin melko monta tuntia, mutta toivotaan, että nekin palautuvat tänne kommenttiensa kanssa vielä.


Nyt ei paljon aikaa höpötellä kun minunkin jääkiekkofanini pää saatiin herätettyä viimeistään eilisessä pelissä kun sen norjan rankkarin jälkeen näin jo kauhukuvia tulevasta. Joudun tosin tällä kertaa pitämään kisakatsomoa yksin pystyssä tänään mutta mulla on jäätelöä ja pari lonkeroa onneksi kaverina. Näin jo tänään kauhukuvia siitä, jos suomi pääsee finaaliin ja finaali olisi huomenna euroviisufinaalin aikaan ja olisin joutunut valitsemaan kahden suosikkijutun välillä. (En tietysti muistanut ajatella, että ylehän streemaa molemmat jutut, se oli siinä toissijaista.) Mun ammattimainen mielipiteeni (siis todella ammattimainen, ymmärrän kyllä säännöt, mutta siihen se jääkin) on kuitenkin se, että mielummin otan noi venäläiset kentälle suomen kanssa sen Kanadan sijaan.

Okei, viikon jääkiekkoannos tuli siinä. Mennäänkö niihin kynsiin, jotka ehkä kiinnostavat kuitenkin huomattavasti useampaa ihmistä kuin toi lätkä. Tässä siis eilisen kynnet, joihin vihdoin testasin OPI:n Last Friday Nightia. Jos haluaisin quoteta tähän lemppariosuuksia kyseisestä kappaleesta tähän, tulisi tästä pitkä postaus, koska tämä kappale on yksi lemppareistani ikinä. Takuuvarma bilebiisi.

Sininen glitter-ihanuus on pyörinyt laatikossa testaamatta huonon pigmenttisyytensä vuoksi. Mua on pitkään kiehtonut ajatus tästä mustan päälle ja toimii! Nimettömässä siis musta + LFN x2 ja muissa sormissa OPI:n Ogre The Top Blue ja LFN x2. Last Friday Night menee kategoriaan ihan kiva, mutta toivoisin enemmän, mutta kokoelmansa ja kappaleensa ansiosta tämä on ehdottomasti pidettävä!

Nyt kannustamaan leijonat finaaliin!


I'm sorry I won't have time to write proper translation for you but as maybe some of you know, right now Finland is playing for the spot on final in ice hockey world championships and it is a huge deal here. Even though I'm quite a girlie girl usually, I have a soft spot for ice hockey and now I'm glued to the TV just hoping Finland is able to take down Russia for the second time. Wish good luck for Finland!


Oh yeah, on the nails I have two coats of OPI Ogre The Top Blue topped with Last Friday Night, except for the ring finger that has black base and two coats of LFN. 

4 kommenttia:

  1. Joo murrr, toivottavasti ilmestyy uusimmat postaukset takaisin, taisi vähän kaikilta bloggaajilta kadota iintä.. >8(
    ps. Ihanat kynnet jälleen kuitenkin ! (==

    VastaaPoista
  2. Muakin ärsytti ku ei blogger toiminu... Annoin sulle muuten awardin mun blogissa:
    http://mytraveldiary-karzu.blogspot.com/2011/05/award-3.html

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...