8.5.2011

Barry M - Indigo


Lontoosta selvitty. Muutosta selvitty ja töistä selvitty. Nyt olo on vähän kuin traktorin yliajamalla, mutta edlleen ollaan hengissä ja toivottavasti pitkien yöunien jälkeen taas hyvässä kunnossa. Voin höpötellä huomenna Lontoosta vähän enemmän kunhan saan mm. ostoksista kuvia, mutta oli kyllä maailman onnistunein reissu.

Tänään viimeien koitti ankara paluu arkeen töiden kanssa (no okei, mulla on taas 5 vapaata nyt, mutta kuitenkin) ja saatoin ottaa vähän matsia ikkunaluukun kanssa ja jokainen voi ehkä arvata kumpi voitti: ikkuna vai mun kynteni? Etusormi koki siis muodonmuutoksen söpön töpöksi ja muutkin kynnet lyhynevät tässä illan mittaan kunhan saan vaan aikaiseksi viilailtua. Kuvat lakasta nappasin vain nopean paikkausoperaation jälkeen kun pääsin kotiin.

Lakka on siis yksi Lontoontuliaisistani, Barry M:n Indigo, jonka sinisenviolettiin sävyyn rakastuin. Melko perus sinivioletti, mutta kahdella kerroksella peittävä ja varmasti nail art juttujen alla tosi nätti. Mun ajatukseni katkeilevat niin paljon tällä hetkellä, että taidan yrittää herätellä itseäni vähän suihkun avulla, että kestäisin vielä pari tuntia ja voisin vaihtaa onnellisena nukkumaan.


Hi guys! I'm back as a very tired blogger and my brain just isn't working right now. I promise to have you a proper translation with tomorrow's post but today sleeping seems to be my priority. The trip to London was amazing and now I just have to get a good night of sleep and I'll be as good as new once again. 

Today at work I was fighting with a window that refused to lock down and ended up breaking my left index nail. I just fixed the chip that I had on my polish and took some swatch pictures for you of Barry M Indigo. I'll have to file down my nails quite a bit tonight. Indigo is a pretty blue/purple polish (blurple?) and I think this would be a gorgeous base for some nail art.

6 kommenttia:

 1. Love the colour!
  I hope your finger doesn't hurt that much... *shakes fist at window*

  VastaaPoista
 2. Mä oon ite lähdössä kuukauden päästä Lontooseen, eli arvostaisin kovasti shoppailuvinkkejä ;) Mun seura ei oo kauheen innostunut käymään kaikkia kauppoja läpi, vain että mä saisin kynsilakkoja, niin olis kiva tietää että missä kannattais käydä :D

  VastaaPoista
 3. KarzU: niin on joo

  Toyomi: thanks

  Ngelic: luckily it didn't break down to flesh, that would've hurt like hell!

  Tiikeriankka: jos pitää sellainen muutama täsmäisku tehdä niin kannattaa käydä Oxford Streetillä Marble Arch metro aseman lähellä olevassa isossa Super Drug myymälässä, josta saa mm Barry M:ää ja hirveesti muita eri merkkejä. Samoin kannattaa tsekata Bond Street metroaseman lähellä oleva super-iso Boots tai jos aikoo Westfieldin kauppakeskukseen shoppailemaan, joka on mielestäni kokemisen arvoinen, sieltä löytyy iso Superdrug ja Boots, sekä Beauty Bay niminen kauppa, josta saa LA Colorsin lakkoja hintaan punnan kappale... näissä mä itse harrastin shoppailua kun kaverini oli kanssa vähän sellainen, joka ei välttämättä kynsilakkoja täysin rakastanut :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tuli noi infot varmasti tarpeeseen! :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...