21.5.2011

TD-ihanuuksia

Viime viikolla tein taas kerran tilauksen Transdesignille, ja tilasin China Glazen uuden Island Escape kokoelman lakkoja, jotka tuntuivat tosi kivoilta. Mun suosikkikokoelmani China Glazelta on yleensä aina kesäkokoelmat, eikä tämänkään kesän kokoelma jättänyt kylmäksi. Oranssi oli ainut, josta en ollut ihan varma, mutta tutkittuani lakkavarastojani, on siellä aika suuria oranssinmentäviä koloja, joten pakko se oranssikin oli tilata. Kartutin myös leimalakkakokoelmaani parilla Romantique lakalla, ja kova tahto on kerätä kaikki noi metallilakat, koska niiden jälki leimatesa on niin hurjan kivaa.

Kuvista puuttuu Seche Vite, kun jostain syystä alitajuntaisesti tajusin klikata päälyslakankin mukaan loppuvan tilalla. Mulle ei ole Secheä ollutkaan pariin vuoteen ja innolla taas sitä testailen. Tämä sai siis korvata Sally Hanssenin Insta-Dri:n joka on loistava, mutta jonka loppu menee ennätysvauhdissa huonoksi ja ilmakuplailevaksi!

Yritän huomenna muistaa postata kynnet eilisen postauksen Snoopy-lakalla ja saada jotain sisältöä siihen. Olen parin megatyöpäiän jälkeen ihan tööt ja aivot ei kulje oikein minnekään, mutta kyllä tää tästä vähitellen. 

Senorita Bonita, Blue Iguana, Joy, Adore
108 degrees, Papaya Punch, Cha Cha Cha, Electric Pineapple
Just a quick post of my last package that I received from Transdesign. I got the Island Escape summer collection and some Romatique polishes from China Glaze. 

2 kommenttia:

  1. Tämä ei liity tähän oikeastaan yhtään, mutta mitä nail art-lakkoja suosittelisit? Entä oletko kokeillut niitä Kiss'in nail art-lakkoja (jotenkin muistelisin niin), onko niissä hintalaaty-suhde kohdallaan?

    VastaaPoista
  2. Ano: mun henk koht lempparemmat nail art lakat on Orlyn Instant Artist lakkoja (saa netistä halvalla, Stockmanneilla on paria sävyä, mutta kalliilla). Ne on vesipohjasia lakkoja ja musta tuntuu, ettei ne paksuunnu kovinkaan helposti ja niiden sivellin on ihan unelma. Kissin lakkoja mulla on itseasiassa yhdeksän ja ne on alussa hyviä, mutta sit kun niitä paljon käyttää, ne paksuuntuu ehkä puolessa vuodessa tosi ikäviksi. Sitten taas Kissin glitterit on ihan liian luirua aluksi, mutta muutaman kuukauden auki oltuaan, ne paksuuntuu just sopiviksi. Joten suosittelisin ainakin mustaksi ja valkoiseksi noita orlyn lakkoja ja sitten niitä värillisiä kissin paketteja voi harkita, kun niitä ei kuitenkaan käytä niin hirveästi kuin sitä mustaa ja valkoista yleensä.

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...