17.5.2011

China Glaze - Awakening


Jokainen, joka mut tuntee, tietää, että mä en oo maailman aikaansaavin ihminen, mutta sillon kun saan tarmonpuuskan, tapahtuu asioita hurjasti lyhyessä ajassa. Tänään se tarmonpuuska olisi koskenut ikkunanpesua, joka ärsytyslistalla nousee mun rankingissa sijalle 2. Ainoa mitä vihaan vielä enemmän kuin ikkunanpesua on tiskikoneen tyhjennyt (täyttäminen sitten taas on yksi niistä lempparikotiaskareista). Sanomattakin selvää oli, etten saanut mitään aikaiseksi, kun yllä näkyvä kuva demostroi ehkä 35% sitä veden määrää ja raivoa, joka täällä taivaalta alas tuli. Ei siinä mitään, katsellaan taas ens kesänä kun saatan olla tarmokas ja pestä ikkunoita uusiksi. 

Mutta siis, kynsilakkaprojekti pyöräytettiin alulle sillä yhdellä lakalla, joka on pyörinyt laatikoissa jo varmasti päälle kaksi vuotta, mutta jonka olen aina säästänyt, kun se näyttää niin kivalle pullossa. Murrettu kuparin ja (vaaleanpunaisen) sekoitus kultaisella shimmerillä. Olen aina säästänyt tämän kirppiksiltä ajatellen tämän olevan ihana, vaikken olekaan käyttänyt ja nyt oli pakko aloittaa tällä lakalla, joka on ollut niin pitkään käyttämättömänä. 

Loppuarvioksi jäi: nätti, muttei ehkä ihan mun väri. Saattaa olla siis, että tämäkin lähtee kiertoon, tosin tota alempaa kuvaa katsoessani alkaa sekin vähän epäilyttämään... Ja koska koin eilen olevani niin 'in lööv' (en itsekään tiedä tosin mihin!) leimailin love sanoja Bundle Monster laatasta kynsille China Glazen Robotikalla. 

ai niin. saattaa olla, että blogi menee "vain kutsutuille lukijoille" tilaan jossain vaiheessa tänään tai huomenna, kun säädän ulkoasun kanssa, mutta ei kannata hämmästyä, se kestää vain kunnes saan ulkoasun remontoitua


I started my nail polish project with a polish that I've had for over two years and I've never actually used it. It looks pretty in the bottle and that's why I've always saved it and thought that one day I will use it. The polish is China Glaze Awakening that is part of the permanent line (I think). I'm not sure what color is this but I'd say something like dusky pinky mauve(?) with gold flash. In the picture the polish looks pretty nice but in real life, it's just a bit meh. The golden flash makes it look like it's a bit metallic and I don't care for metallic polishes. 

I stamped some 'love' stamps from Bundle Monster plates on my nails with China Glaze Robotika which is one of my favorite polishes to stamp with. 


oh yeah, I almost forgot to mention that the blog might go behind a password for a couple of hours tonight or tomorrow when I'm working on the layout of the blog. It'll be just temporary and shouldn't last for too long.

7 kommenttia:

 1. Mulle on tää lakka tulossa ja uskoisin olevan mun väri. Tykkäisin tästä itse asiassa enemmän ilman noita leimauksia.

  VastaaPoista
 2. Minä jo säikähin tosta "vain kutsutuille lukijoille" että ei voi olla totta,siihen jäi yks ihanimista kynsiblogeista!Mutta huh sitten luin loppuun.:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet. Säikähdin jo että kokonaan menee vain kutsulle lukijoille. Onneksi luin lauseen loppuun :D

  VastaaPoista
 4. Äää! toi on ihna väri! Jep, mäki säikähdin tota "kutsutuille lukioille" juttuu ;DD

  VastaaPoista
 5. ihana väri, mutta lakkaus olisi kivempi ilman leimauksia.

  pst. mahtava uusi ulkoasu! (: me like!!

  VastaaPoista
 6. intootje: olen vähän samaa mieltä noiden leimojen kanssa, mutta pelkäsin että tuo on liian tylsä yksinään...

  Susski: ei ollut tarkoitus pelästyttää :D

  Ano: :D

  LittleBitColor: it's nice, yes

  Ano2: ehkä oli ihan hyvä kirjoittaa se etukäteen, muuten ois moni saattanut pelästyä :D

  elli: juu, noi leimaukset tais olla vähän liikaa :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...