18.5.2011

Bannerikisan voittaja

Eilen pistin blogin illaksi vain kutsutuille lukijoille tilaan ja aloin tappelemaan ulkoasun kanssa. Bannereita lähetitte kaikki todella paljon ja lopulta mulla oli aivan liian monta vaihtoehtoa, jotka kaikki tuntuivat yhtä ihanilta blogiin. Varmasti tulen käyttämään ainakin paria muuta banneria vielä tulevaisuudessa, mutta tällä kertaa pisimmän korren vei Serrated B:n suunnittelema banneri. Oli hirmuisen vaikea valita mistä pidän kaikista eniten, koska suurin osa ihmisistä oli onnistunut valitsemaan juuri niitä kuvia, joista itse pidän kaikkein eniten. Oli vaikeaa. Ja jos valintaprosessi kiinnostaa ihmisiä, latasin kaikki bannerit yhteen kansioon koneelle sitä mukaa kun niitä saapui kiinnittämättä huomioo siihen kuka bannerin lähetti, eli periaatteessa eilen kun valitsin voittajaa, en tiennyt käytännössä yhdenkään bannerin tekijää kun aloin niitä blogiin testaamaan.

Yritin kehitellä värimaailman bannerin värien ympärille, enkä vieläkään ole oikein varma olenko tyytyväinen vai en. Päätin nyt kuitenkin väliaikaisesti olla tyytyväinen tähän ja katsoa sitten myöhemmin uudestaan.

Mitä mieltä muut ovat?

ps. lupasin voittajalle jotain pientä palkkioksi, ja otan suhun yhteyttä vielä tän päivän aikana

pps. Zoyan ihana Sunshine kokoelma sai uuden kodin luotani tänään ja ehdin jo swatchata koko kokoelman, joten yritän saada sen vielä tänään tänne luettavaksi

13 kommenttia:

 1. Ompa ihanan raikas banneri! Hieno ulkoasu muutenkin kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! :

  VastaaPoista
 3. Siiis ihana!! Voih, tiesin ettei omani olleet erikoisia, mutta varsinkin nyt tulee sellainen että mitä ihmettä: kuka voi osata tehdä näin híenon!!!

  VastaaPoista
 4. Ja nyt myös tämän myötä tajusin mitä itse olisin voinut tehdä ja miten tämä on saatettu tehdä. No voi höh.. :D Täytyy sitten tehdä itselle tai sitten.. jollekkin.. :)

  VastaaPoista
 5. Banneri on tosi hieno! Onnea voittajalle. ^^

  VastaaPoista
 6. Hieno banneri ja uusi ulkoasu :)

  VastaaPoista
 7. Hieno on minunkin mielestäni :) Olis mielenkiintoista tietää mitkä kolme banneria oli top3:ssa :P

  VastaaPoista
 8. Mä en kyllä tykkää tästä bannerista :( Tosin, lila ei oo ikinä ollu mun mieleen.

  VastaaPoista
 9. Pakko sanoa että eka sana oli kyllä v:llä alkava... :D Olin meinaa niin hämmentynyt - ja olen kyllä edelleen. :')

  VastaaPoista
 10. Kiva, että suurin osa tuntuu tykkäävän tästä (:

  Nunnu: voi olla, että jossain vaiheessa julkaisen top 3:n. Tää on vähän vaikeeta kyllä, kun kaks suosikkia oli aika selkeät, mut siitä kolmossijasta taas taisteli useampi eri työ

  Ano: ymmärrän hyvin, että tämä uusi ulkoasu jakaa varmasti enemmän mielipiteitä kun edellinen

  Serrated B: :D

  VastaaPoista
 11. Hyvä, hyvä Serrated B! Sulla on kyllä itselläsikin niin söpöinen banneri, oikein ihana! Saisit kyllä tulla mullekin hommiin :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...