10.5.2011

Lontoon ostoksia / London haul

Kompensoin postauksen venyttämistä sillä, että videoin ostokset myös sen lisäksi, että napsin niistä kuvat. Video on taas kuvattu käsivaralla, koska mun kamera on liian painava tripodillensa, ja se pitäisi aina teipata väkivaltaisesti alustaan kiinni, jotta se pysyis paikallaan ja koska ostan varmaan pokkarin kesän aikana, en viitsi tolle tiiliskivelle ostaa uutta kolmijalkaa. Joten pahoittelut jos tärinä ärsyttää. Tässä ois kuitenkin suurin osa niistä ostoksista videolla:


Ja sitte kuvina:


Top row: Cyan Blue, Indigo, Blue Glitter, Dusky Mauve
Bottom row: Navy, Blue Moon, Peach Melba, Raspberry


Kuva, joka ei tykkää kääntyä oikein päin, vaikka mitä yritän... Ylhäältä alas: Strawberry & Champagne, Wild Scarlet ja Exotic Bloom
A picture that doesn't want to be vertical no matter what I try. From top to bottom: Strawberry & Champagne, Wild Scarlet and Exotic Bloom


Smash up Black and Silver, Utopia


Sleek blush in Flamingo


Mint and Cornflower


Juicy Couture - Peace, Love & Juicy Cotoure

ps. ei siinä mennyt kun kuus tuntia, että tää suostui konvertoitumaan minnekään, jee! sinä aikana ehdin tosin taas järjestellä kaikki lakkani uusiksi, joista useampi kymmenen meni pinoon "siskolle, jos se nämä haluaa" triplasti enemmän meni blogikirppis-pinoon ja ne lakat, jotka laatikoissa säilyi mahtuvat jo helposti yhteen peltilipastoon. Jee!

Here's just a quick post of what I got from London. I didn't spend as much money on polish and other beauty related items as I thought I would. I'm pretty proud of myself. 

13 kommenttia:

 1. Uuuu tuo Barry M:n Blue Moon! Mulle kanssa tullu joku fiksaatio vaaleensiniseen nyt o.O Se Agent Lavender kummittelee mulle mut TD:llä ei ollu sitä varastossa. :((

  VastaaPoista
 2. Ei tää kyl yhtää auttanu kasvavaan Lontoo-kuumeeseen! Onneks enää muutama päivä lähtöön... :)

  Kivan värisii lakkoi onnistuit kyl löytämään. Mäkin täsä harkitsen tota MO:n hopeista cracklee, ja nyt kun viel sanoit sen olevan tosi kiva, ni taitaa se päätyä matkalaukun pohjalle. :)

  Ja hyvä et selvisitte ilman ydinpommeja, toivottavasti mulla ja Ninalla on yhtä hyvä tuuri! :S

  VastaaPoista
 3. yhyy oon kateellinen Juicyistäsi :D Myydäänkö noita Models Owneja muutes muualla Lontoossa kuin Bootsilla?

  VastaaPoista
 4. sulla on ärsyttävä ääni, muuten ois kiva kattoo näitä videoita :<

  VastaaPoista
 5. Sonne: Blue moon ja agent lavender, so not the same thing :D

  mmajee: sori että oon totaalisesti näköjään unohtanut vastata tämän postauksen kommentteihin... tietääkseni ei myydä muualla kuin bootseissa

  ano: no voi höh :< toivottavasti löydät jostain toisesta blogista videoita, joissa jopa bloggaajan ääni miellyttää

  VastaaPoista
 6. ihana bloki ja musta sun ääni on ihana ;o <3

  VastaaPoista
 7. Lähden parin viikon päästä käymään Lontoossa, ja olisi kiva kuulla sinulta vähän vinkkejä, missä kaikkialla kannattaisi käydä, kun kynsilakkoja ja kosmetiikkaa olen metsästämässä. :) Superdrugs, Boots, Lush, Illamasquan liike ja The Body Shop on merkitty jo karttaan, mutta haluaisin tietää, onko Barry M:llä omia liikkeitä?

  VastaaPoista
 8. Missä tuota Mint and Cornfloweria myydään Lontoossa? Entä mistä ostit Victoria's Secretin vartalovoit?

  VastaaPoista
 9. eikun oho ne olikin niitten sävyjen nimet:D mut siis mikä se merkki on ja mitä sitä saa? ja mistä sleekiä saa? ja myydääks models ownia ja barry m:ää siis bootseissa?

  VastaaPoista
 10. Umm, hmm, noilla mitä karttaan oot merkinnyt pärjäät varmasti jo oikein hyvin. Jos selektiivistä kosmetiikkaa haluaa, voi pysähtyä jonkun tavaratalon kosmetiikkaosastolle tutkimaan (niitä on Oxford Streetillä vaikka muille jakaa) ja hmm. mitäköhän muuta.

  Barry M:llä ei tietääkseni omaa liikettä ole, mutta Superdrugien (ja välillä Bootsienkin) valikoimat on vaihtelevasti tosi hyviä. Barry M:ää metsästäisin mielummin siis Superdrugeista. Oma suosikkini on Oxford Streetillä Primarksia vastapäätä oleva kauppa, joka on aika iso ja sieltä löytää kivasti kaikkea.

  Models Ownia myydään periaatteessa Bootseissa, mutta vain isoimmissa sellaisissa. En muista missä kaikkialla niissä myydään modelsia, mutta Oxford Streetillä on iso, iso Boots, josta ainoastaan olen Modelsia ostanut, se on sen metroaseman lähellä, joka on punaisella linjalla asemien Oxford Circus ja Marble Arch välissä, oisko Bond Street?. Mutta siis se on iso ja siellä kannattaa käydä tutkimassa huolella.

  Noi mint ja cornflower lakat on ostettu Primarksista, joka on mun mielestä jokaisen Lontoossa shoppailevan must see paikka. Superhalpoja löytöjä ja superhalvalla. Noi lakat taitaa olla 1,5 vai 2,5 puntaa kappale.

  Victoria's Secret rasvat on Heathrown kentältä ostettuja.

  Ja Sleekiä on ainakin Superdrugeissa, Bootseista en muista. Tässäkin mitä isompi liike kyseessä, sitä parempi valikoima.

  Itse yleensä shoppailen lontoossa sillä mentaliteetillä, että menen vähän minne nenä näyttää, ja jos matkaseuralle vain kelpaa, pysähtyisin jokaiseen Bootsiin ja Superdrugiin minkä matkalta löydän. Usein sillä tavalla tekee niitä löytöjäkin. Myös jos on menossa Westfields kauppakeskukseen (Shepherd's Bush metroaseman vieressä oleva jättikauppakeskus), sieltä löytyy valtavat Boots, Super Drug ja yksi toinen Beauty Kauppa, joka myy ainakin LA Girlsin kynsilakkoja 0.99 punnalla.

  Tuossa nyt oli vastaus ehkä jokaiseen kysymykseesi, mutta jos mieleen tulee vielä lisää, vastailen kyllä mielelläni tarkemmin (:

  VastaaPoista
 11. Kiitos, näillä tiedoilla reissustani tulee varmasti onnistunut ainakin kosmetiikan suhteen! :D

  VastaaPoista
 12. Onko siis olemassa jotain erillisiä Barry M - myymälöitä?

  VastaaPoista
 13. en tiedä onko kyseessä sama ano molempien kommenttien takia, mutta ensimmäiseen: nauti matkastasi, lontoo on aivan upea paikka

  ja toiseen: niin kuin yllä kirjoitin "Barry M:llä ei tietääkseni omaa liikettä ole, mutta Superdrugien (ja välillä Bootsienkin) valikoimat on vaihtelevasti tosi hyviä."

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...