11.5.2011

Kokemuksia nettikaupoista: Bornprettystore

Musta tuntuu, että vastailen joihinkin kysymyksiin tätä verkkokauppaa liittyen useampaan kertaan viikossa, joten ajattelin, että ehkä olisi hyvä kirjoittaa yksi osa kokemuksia netikaupoista sarjaan lisää. Niin kuin varmasti suurin osa lukijoista tietääkin, olen saanut tältä kaupalta myös testiin pari pakettia, mutta toimistusaikoja lukuunottamatta kaikki mitä kirjoitan perustuu omille kokemuksilleni kaupasta asiakkaana, ei yhteistyökumppanina.

Ehkä se asia mitä multa usein kysytään on ilmaiset toimituskulut. Too good to be true vai? Ei onneksi. Samoin kuin joissain ebay-tuotteissa, näissä on sisällytetty postikulut tuotteen hintaan. (Tämän takia ebaystä ei ikinä kannata hakea mitään "free shipping" vaihtoehdolla, koska postikuluja maksat kuitenkin ja tuskin se ketään saa uskomaan illuusioon "tämä postitetaan mulle ilmaiseksi" ja tätä kautta saatat helposti missata sen oikeasti halvimman diilin). Kiinasta Suomeen on onneksi halvat postikulut ainakin kevyille tuotteille - muistaakseni laskin yhden Hong Kongin paketin postimerkeistä kuluiksi jotain 0,17 euron luokkaa - joten hinnat eivät paljon suurempia ole vaikka niihin on postikulut sisällytetty.

Toisiksi yleisin kysymys mitä itseltäni on kysytty, on ollut maksutavat, jotka kyllä on selkeästi ilmoitettu etusivun alalaidassa. Maksutapoina siis käy luottokorteista visa ja mastercard ja sen lisäksi paypal, jota olen alkanut suosimaan electronini ohella ihan varmuuden vuoksi (okei, on helpompi kirjautua paypal-tilille ja maksaa kuin hakea lompakko ties mistä ja syöttää tiedot...). Paypalissa tottakai on hyvänä puolena myös se, että jos tuotetta ei kuulu ja kauppa ei ole halukas korvaamaan, saa rahat paypalin kautta takaisin.

Bornprettyn valttikorttina on ebayhin rinnastettavat hinnat, mutta oikea, fyysinen kauppa, jossa seikkailla, ja josta tilata tuotteita. Tilin tekeminen kauppaan on helppoa ja usein heillä on joitain tarjouksia, joita voi hyödyntää ostaessaan. Omia suosikkejani on ainakin Kelierin crackle lakat, jotka halkeilevat todella kivasti.

Itselleni on kaupasta tullut yhteensä kai noin 5 pakettia ja niiden toimitusaika on vaihdellut reilusta viikosta noin kuukauteen. Kun on kyse kiinan postista, en menisi leimaamaan yhtään firmaa postitusaikojen perusteella, koska sieltä pakettien toimitusaika voi vaihdella hurjasti. Varmasti asiaan vaikuttaa myös se, kuinka nopeasti he saavat postin lähtemään tilaisten määrästä riippuen. Ilmeisesti tilillesi jää lukemaan teksti "pending" vaikka tilaus olisi lähtenyt, joten ei kannata huolestua, vaikka kaupan tili väittäisi, ettei tilaus ole lähtenyt.

Tiedän että kaupan omistajille asiakastyytyväisyys on todella suuri asia. Olen jutellut sekä blogijuttujen takia, että omaan tilaukseeni liittyen asiakaspalvelun kanssa ja aina olen saanut todella mukavia vastauksia. Tiedän kokemuksesta, että Jessica on valmis korvaamaan tuotteet, joissa on jotain vikaa, mitä arvostan suuresti.

Kaiken kaikkiaan siis voin mielestäni lämpimästi suositella tätä kauppaa kaikille, jos vain on valmis varautumaan siihen, että toimitus voi olla muiden kiinasta tulevien pakettien tavoin melko pitkä.

Tässä pitäis olla ainakin ne suurimmat jutut, joista multa on usein kyselty. Jos jotain tulee vielä mieleen, niin kysykää ihmeessä, mutta toivottavasti vastasin edes joidenkin kysymyksiin (:

9 kommenttia:

 1. Kiva oli kuulla tästä putiikista jotakin laajempaa :) Itse olen tässä hieman harkinnyt, että voisi tuota lähiaikoina kokeilla. Toki vähän jos vertailee, saako e-baystä jotain halvemmalla, säästää senttejä.

  VastaaPoista
 2. Oi juuri oikean aikaan teit tämän, olen nimittäin ajatellut ostaa tuolta fimoja :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin tilasin tuolta nyt ekaa kertaa, katsotaan, kauanko kestää. (:

  Mutta en ihan ymmärtänyt nyt, että tarkoititko niin, että Ebaysta ei pysty tilaamaan ilmaisilla postikuluilla? Että se on huijausta?

  VastaaPoista
 4. Laura; juu, mäkin ainakin vertailen hintoja tuolla ja ebayssä, tietyt tuotteet on tuolla kivoja, mutta tietyt ostan mielummin ebaystä :D

  Ano: hyvä että oli apua (:

  Conleche: siis periaatteessa ei se ole huijausta, tavallaan se postimaksu on vaan sisällytetty jo siihen tuotteen ilmoitettuun hintaan ebayssä, eli vaikka se postimaksu ei siinä shipping kohdassa näy, on se vain osa tuotteen hintaa. tottakai on kiva ajattella, että jotain lähetetään sulle ilmaiseksi, mutta etsimällä ebaystä "free shipping" vaihtoehdolla usein missaa ne halvimmat diilit

  VastaaPoista
 5. Mukava, että kirjoitit tästä nettikaupasta. Olen jo jonkin aikaa suunnitellut tilaavani tuolta yhtä ja toista. Muiden kokemuksia nettikaupoista on aina kiva lukea, ennen kuin tekee ostopäätöksen. :)

  VastaaPoista
 6. Ahaa ok.. Mä kyllä löysin esim. semmosen 5 kpl:n dotting tool setin todella halvalla ja ilman kuluja, tuli halvemmaksi kuin vaikkapa tuolta Born Prettysta. En vaan oikein vielä välitä Ebaysta, niin totesin siksi kyseisen kaupan (Born P) paremmaksi ja tilasin silti sieltä. :D

  VastaaPoista
 7. Olen tilannut kerran ja erittäin positiivinen kuva jäi ko. kaupasta! Tilaus saapui nopeammin kun oletin, alle 2 viikossa. Miinuksena tilauksestani kuitenkin puuttui 2 kynsinauhaöljykynää, laitoin sähköpostia ja sain erinomaista asiakaspalvelua; viestiini vastattiin muutaman tunnin sisällä, pahoiteltiin kovasti tapahtunutta ja tarjouduttiin lähettämään puuttuvat kynät oitis. Pyysi vielä tarkistamaan osoitteen ja vastattuani mailiin tuli vielä postia jossa kertaalleen pahoiteltiin ja pyydettiin että otan yhteyttä kun paketti on saapunut. Eli sekin miinus muuttui plussaksi kun hoitivat asian niin mallikkaasti. :)

  En voi kun kiitellä, ilman sinua en BPS:sta olisi tiennyt ja suositella muillekkin (hehkutuksesta huolimatta ei ole mikään maksettu mainostus :D)!

  VastaaPoista
 8. Celia: mukava kuulla, että sinullakin oli positiivisia kokemuksi tämän kaupan kanssa (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...