24.5.2011

Senorita butterfly


Katsellaanko pitkästä aikaa kynsiä, joista itsekin pidän ihan hurjasti. Maailman yksinkertaisin idea, mutta välillä se vaan kolahtaa. Tällä kertaa on kyseessä China Glazen uuden kesäkokoelman lakka, Senorita Bonita, ja ihan yksinkertaiset konadit kavereiksi. En taas tiedä miksi, mutta nämä iskee.

Pohjalakkaa laitoin muistaakseni kolme kerrosta. Senorita Bonita on sävyltään violetti, joita näkee helposti monelta valmistajalta, mutta tässä on mikroskooppisia glass flecked hippusia, jotka tekevät tästä mielenkiintoisen. Tämän shimmerisyys ei yllä millään tasolla, esimerkiksi Zoyan Sunshine lakkojen shimmerin tasolle, mutta tämä on hillityllä tavalla jännä ja siksi kovasti minun mieleen. Konadit on laatoista M54 (kiemura ja perhonen valkoisella konad lakalla) ja lähes näkymätön tippikuvio laatasta M56 China Glazen Joy lakalla. Tippikuvion ei siis ollut tarkoituskaan näkyä ellei katso supertarkkaan, koska halusin tippeihin jotain, mutten tahtonut peittää koko kynttä ilmeisillä kuvioilla. Niin kuin sanoinkin, näistä kynsistä tykkäsin.

Haluan muuten vihjata vielä Nellyn alennuskoodista, jonka eilen bongasin Merin blogista. Merin blogi on ehdoton lempparini lifestyle puolelta ja linkki vie postaukseen, jossa on koodi jolla saa 30.5.2011 saakka -20e yli 40 euron ostoksista ja Nellyllä on kesän ajan ilmainen toimitus. Itse otin heti palkkapäivänä ilon irti asiasta ja tilasin "muutaman" konadlaatan lisää. Nellyn valikoima ei ole valmitettavasti ihan mielettömän hurja, mutta otin ilon irti tilaamalla halvalla laattoja, joissa ei kovin moni kuvio vielä tässä vaiheessa sytytä, mutta toivottavasti niihin muihinkin sytyn vielä. Suosittelen hyödyntämään tarjousta kun taisin eilen laskeskella, että 7 laattaa irtoaa tuolla koodilla vähän yli 20 eurolla ja se on jo _halpaa_.


After a while, I finally have you a mani that I actually do like a lot. It's super simple with just some konad, but still, I like it. The base color is China Glaze Senorita Bonita, which is pretty much your basic shimmery purple when you first look at it but then, the hidden glass flecked gorgeous shimmer sneaks up on you. I love how this isn't a in-your-face gorgeous purple, but when you take a while and look at it, it's super pretty. I think I did three coats of the purple before stamping.

The butterfly with the swirly thing underneath it, is from plate M54 and I stamped it with Konad special polish in white. After that I did a tip pattern from M56 with China Glaze Joy. I know it's hardly noticeable but that's how I wanted it to be. I wanted to have something else on the nails with the butterfly but I wanted it to be really subtle and the tip pattern worked really well for that purpose. Like I already said, I really liked these nails. 

11 kommenttia:

 1. Ooh, pitäisiköhän tilata ensimmäiset konadit? Suunnittelin ostavani Tallinnan Viru-keskuksesta konadeja parin viikon päästä, mutta tuolla olisi kyllä halvempaa :)

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet ja tykkään kyllä tuosta violetista :)

  VastaaPoista
 3. Ano: melkein suosittelen tota Nellyä, koska mulla on vähän ristiriitaista tietoa ton tallinnan virukeskuskuksen konad staändistä :D mulle muutama lukija on nimittäin kommentoinut, ettei se ole ollut siellä paikallaan enää ja toiset taas on sanoneet löytäneensä sieltä vielä lähiaikoina sen kojun, joten en tiedä onko se siellä enää päivittäin tai onko sitä ollenkaan. siksi nelly olisi aika vahva vaihtoehto varmasti (:

  Serrateb: tuo on harvinaisen ihana violetti, nyt voi hyvillä mielin luopua Flying Dragonista tämän tieltä :D

  VastaaPoista
 4. Nyt suututtaa että tilipäivä on vasta kuun viimenen päivä :D Prkl.

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että löydän sen kojun, jotta pääsen hypistelemään itse konadeja :) Mutta teen silti tuonne tilauksen, alan nyt valkkaamaan kivoja laattoja :)

  t: Se sama ano

  VastaaPoista
 6. Niiin julmaa! Entten tenttasin tämän lakan välillä ikuisuuden ja päätin kuitenkin jättää sen pois ja duuuuh! Ei tällaisia kuvia saa laittaa ;<.

  VastaaPoista
 7. Adinapup: I'm glad you like it!

  Plaz^: saatoin huomata epämääräisen pilkahduksen "tilaa nyt, maksa vasta juhannuksena" jutusta sivuilla... :D

  Ano: toivottavasti konadit on just niin ihania kuin toivotkin!

  Toyomi: thanks

  Panda: mikä vei voiton senoritasta? ja ei ollut tarkoitus olla julma, ajattele, että yritin vaan todistaa sulle, että seuraavaan tilaukseen tämä on just sopiva lakka!

  VastaaPoista
 8. Kävin Tallinnassa kuukausi sitten, ja Viru-keskuksen Konad-ständi oli kyllä paikoillaan :) Valikoima oli jopa suhteellisen laaja sekä leimauslakkojen että laattojen suhteen.

  -Tarja

  VastaaPoista
 9. Tarja: oi, mahtavaa, kiitos hurjasti tiedosta. Olen saanut niin mixed viestejä lukijoilta tohon ständiin liittyen, että olen ollut ihan "mitäkukahäh" fiiliksissä sen kyseenalaisen olemassaolon johdosta :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...