15.5.2011

Go Finland!


Olen ehkä tylsä, kun aloitan taas tällaisella "jääkiekkoa jee!" virrellä, mutta itse olen ainakin niin innoissani päivän pelistä, ettei tosikaan. Haluan pyhästi uskoa, että Suomi kukistaa Ruotsin ja että tällä kertaa muistaisinkin jotain muuta kun "det glider in" laulun (jonka sitten myöhemmin sain kuulla olleen vasta seuraavien kisojen tunnusbiisinä, mutta ei se viisvuotiaalle ollut niin tarkkaa).

Mun piti tehdä jotain vähän suomihenkistä kynsille eilen, mutta olin eilen töistä kotona ehkä viis minuuttia ennen euroviisujen alkua ja koko viisut meni sellaisessa "ensaanukahtaaensaanukahtaa" transsissa, joten sillon ei paljon kynsiä lakkailtu. Kynsillä on siis kaksi päivää viihtynyt Nfu Oh ihana flakieslakka 51, joka on yksi suosituimmista lakoista monien kynsiharrastajien keskuudessa. Ihana violetti jellylakka, jonka seassa on hurjasti oranssihtavia flakies hippusia. Olen ennen pelännyt tän peittävyyttä, enkä ole käyttänyt koskaan tätä paljaalla kynnellä, mutta nyt rakastuin! Aivan ihana ja upea lakka.


Nyt tekisi mieli ottaa päiväunet ennen illan peliä ja kannustaa sitten suomi historialliseen toiseen voittoon. Tällä kertaa en onneksi joudu katsomaan peliä yksin, mutta jännitän elämän itsestäni pihalle muutenkin! Ketkä muut jännittävät jo nyt ihn varpaat kippurassa?


I've had the same mani for two days now which for me, is quite unusual. I got back from work around 10pm last night and my original thought was to do something for the ice hockey finals (Finland is playing against Sweden tonight and that game determinates who wins the world cup. Finland has played in the final game for world championship seven times now (today will be the eight time) and we've won once! Yes, just once! That was back in '95 so I wish today there's a huge celebration in Finland. I have faith in our teem.

The fact that I didn't have time to redo my mani was okay, 'cause I have on one of the prettiest polishes ever: Nfu oh 51. The polish is gorgeous purple jelly with orange-y flakies in it. I used three coats to get full opacity and I was very pleased that it only took three coats, I was  prepared for more. There's no doubt why this polish has so many lovers around the world... it's simply stunning.

10 kommenttia:

 1. Jaa että jännittääkö? En ole koko päivänä kyennyt järkevään ajatustoimintaan tai toimintaan muutenkaan. Ja melkein unohtui, ihanan värinen lakka!

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka! o: ♥ Ja täältä löytyy yksi jännittäjä kans :D

  VastaaPoista
 3. Voi mua on jännittänyt jo pronssipelin lopusta asti :D Pelaisivat jo! Eihän tätä kestä.

  VastaaPoista
 4. Tää lakka on vaan niiiin upea! Ja on niin seuraava nufu jonka tuun joskus hankkiin. :D

  VastaaPoista
 5. Eka kerta kun kommentoin, eikä tää edes liity kynsilakkoihin.... <:D Mutta siis tämä täti (28 v.) muistaa hyvin, että "Den glider in" oli todellakin -95 MM-kisojen Ruotsin joukkueen tunnuskappale, jonka voitokas Suomi sitten omi! Muistat siis ihan oikein.

  Vähän kynsilakoistakin: upea, upea lakka! Mistä noita Nfu Oh -lakkoja saa ostaa?

  VastaaPoista
 6. this is one of my fave polishes!

  VastaaPoista
 7. Joo, kyllä minäkin muistan, että se "Den glider in" liittyi vuoden -95 kisoihin. Ja totta tosiaan jännitin minäkin, katoin netin kautta pelin ja harmittelin kun ei ollut ketään kenen kanssa jännittää.

  VastaaPoista
 8. Ihana lakka! Ja jo matkalla luokseni! :D Annoin viime viikolla vihdoinkin periksi ja tilasin 51:n, 52:n ja 59:n :D

  VastaaPoista
 9. Huh, masennuin jo ku kenenkään blogeissa ei mainittu mitään jääkiekosta. :'D Itse tein Suomenliput ja ruudukot kynsiin ja strassit koristeeks. Ja kyl se Suomi sit voittikii < 3

  VastaaPoista
 10. painajainen: mä onneksi töissä pystyin keskittymään muuhunkin kuin kiekkoon :D

  Karkki: niin on juu (:

  Ine: :D

  Laura: suosittelen lämpimästi! mun seuraavat nufut on 66 ja 53 :D

  Pintu: mua on selvästi huijattu joskus! kiitos kun oikaisit :D ja nufuja myy suomessa näytä kyntesi salonki, jolla on myös verkkokauppa

  Beauty Addict: it's not hrd to figure out why :D

  intootje: voi ei, yksin olisi ollut tylsä jännittää...

  Papu: 51 ja 52 on u-p-e-i-t-a! 59 on kanssa himotuksissa :D kannatti antaa periksi

  Lintunen: voitto oli kyllä niin mahtava, että!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...