19.5.2011

Zoya - Rica


Hmm, mua vähän mietitytti julkaisenko teille näitä kuvia ollenkaan kun just eilen harrastin swatch-kuvien levittelyä ja sama lakka nyt kynsilläkin. Ajattelin kuitenkin, että kun koristelinkin jotain niin voin julkaista, mutta en kyllä ala teitä uusilla kuvilla piinaamaan yksivärisistä kynsistä kun swatch-kuvat blogista jo löytyy.

Pisimmän korren Zoyan lakoista siis vei Rica, korallinen persikka kultaisella shimmerillä. Ihana levittää kolmella kerroksella ja niin mielettömän kimalteleva, ettei tosikaan. Omnomnom. Pistin päälle bornprettyltä saatuja water decalseja ja opin ainakin sen, että jos niitä kuivan lakan päälle pistää, kannattaa heti vetää päällyslakkakerros päälle, koska näissähän itsessään ei ole liimapintaa, joten kuivettuaan nämä voi helposti tehdä katoamistemppuja kynsiltä. Opin myös sen, että kun alat laittamaan water decalseja (koska kynsitatuointi on maailman urpoin sana, siksi ne on water decalseja tässä blogissa, nyt ja aina) voi huoletta laittaa kaikki kuvat kellumaan veden pinnalle, koska mitä pidempään ne siellä lilluu, sitä helpompaa ne on napata taustapahviltaan pois.

Huomiseksi saatan kehitellä jonkunlaisia Sunshine skittlesejä, kun niitä fb:n puolella ehdotettiin :D


I was a bit hesitant whether to blog about these nails or not. I know I had the swatch pictures of Zoya Sunshine just yesterday but today I used Rica with water decals so I just decided to blog about these too.

Rica is so pretty that I can't even believe, soft, warm peachy coral orange with golden shimmer. I love this. I used three coats again and added some water decals that I got from bornpretty to make the look even prettier. I wanted to add something to the mani but I didn't wanna over do it so water decals were a safe way to go. 

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaisi tietää enemmänkin noista tatuoinneista, että miten ne käytännössä laitetaan kynnelle ja niin päin pois. Että jos joskus huvittaa kirjoitella vaikkapa jotain tutoa tai vastaavaa. :D

    Ja sun toisessa postauksessa (jossa oli myös koristeltu noilla) oli ilmeisesti jokin eri systeemi (?), vaikka silloinki oli kyse tatuoinnista, niin onko niitäki sitte erilaisia ja eroaako ne paljonki toisistaan?

    Mutta kuitenkin, ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Conleche: juu, voin ehdottomasti kirjoitella noista enemmänkin... mitäköhän toista postausta tosin tarkoitat, sen suhteen ei oikein aivoni tällä hetkellä sytytä :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...