28.5.2011

Snakeskin crackle


Mua ärsyttää suunnattomasti kun mulla on tällä hetkellä aika äkspoks-kausi blogiin kirjoittamisen suhteen. Vedän itseäni taas ehkä vähän liikaa piippuun ja tuntuu, että vuorokaudessa on liian vähän tunteja ja se kyllä heijastuu tännekin valitettavasti. Mulla oli alkuvuonna hirveästi motivaatiota kirjoittamiselle ja nyt taas on ihan liian "njäh" fiilis päällä. Tuntuu että mitkään kynnet ei onnistu ja sitten kun mielestäni teen jotain oikeasti kivaa, kommentteja tulee kuitenkin vain pari, mistä itselleni jää sellainen fiilis, että vaikka omista kynsistäni tykkäänkn, ei ne ehkä sittenkään olleet niin kivat suuremman yleisön mielestä. Tiedän, että blogin kommentointi on vähentynyt, mikä johtuu siitä, etten ole pystynyt tuottamaan yhtä innovatiivista sisältöä blogiin, mitä toivoisin, mutta samalla välillä vähän harmittaa, jos tiedän blogissa kuitenkin päivittäin vierailevan todella suuren määrän porukkaa, joista yksi jättää puumerkkinsä. Ja siis en todellakaan syyllistä lukijoita mistään "ette kommentoi tarpeeksi" vaiheesta, koska tiedän, että se johtuu suurimmaksi osaksi itsestäni ja siitä, mitä blogissa tapahtuu, mutta nyt sitten taas mennään tän harrastuksen kanssa vähän syöksykierteessä alaspäin. Toivotaan, että taas pian noustaan pinnalle ja jatketaan pirteämpään malliin.

Eilisen kynnet kuitenkin näyttivät vähän ehkä jopa käärmeennahalta crackleineen päivineen. Kynsillä siis  Orlyn It's Not A Rocket Science (kolme kerrosta), jonka päälle Models Ownin Silver Smash Up!. Yksinkertaiset, mutta kuitenkin kivat crackle-kynnet.

Painun ehkä sängyn alle mököttämään sen peikon kanssa, joka motivaationi on vienyt, ja yritän palailla iloisemmissa tunnelmissa taas.

Yesterday I had a mani that kinda reminded me of snakeskin. The base of the manicure was done with It's Not A Rocket Science by Orly, and it took 3 coats to be opaque. The silver crackle polish is the Models Own Silver Smash Up! that I really like. The crackles aren't that small and defined, but I still like the silver look of the polish over different polishes. 

18 kommenttia:

 1. Ymmärrän kyllä ettei blogin pitäminen ole aina se tärkein asia, vaikka haluaisikin panostaa :) Itse olen aina laiska kommentoimaan (paaaha minä), mutta jaksan kyllä aina pysyä blogisi lukijana ja ihailla kynsiäsi!

  VastaaPoista
 2. Tjaa-a... >: On tuo kommentoimisasia vähän hankala juttu. Itsestäni ainakin tuntuu hölmöltä vain jättää joku "kivat kynnet" -kommentti, kun ajattelen että kynsiblogeissa kaikki kynnet ovat hienoja oletusarvona. Ja mitä enemmän noita ihailukommentteja on, sitä vähemmän tekee mieli lisätä yhtä samanlaista jonon jatkoksi.

  VastaaPoista
 3. Monesti mieli tekee kommentoida, mutta jos kiirekin on, tulee teksti ja kuvat vilkaistua ja kommentointi jää. Lisäksi tulee fiilis, että vaikka kynnet miellyttää, viitsiikö sitä vain kommentoida että "kauniit" ja that's it. :D Itse koen että kommentoin mielummin jos on oikeasti sanottavaa lauseen tai useamman verran. =)

  Yksi pikkuinen huomio... pieni asia, mikä helpottaisi ja mukavoittaisi postauksien lukemista, olisi reippaammat kappalejaot ja korostelut, fonttien värinvaihto ym.. Pitkät tekstit puuroutuu helposti.

  Elä sen peikon kanssa mene mököttämään sängyn alle, vie vaikka lenkille ulos ja jätä sinne! :D

  VastaaPoista
 4. Ei mullekkaan tule joka kuvaan tai postaukseen välttämättä kommenttia :) Oon huomannu nyt sen, että mitä lähemmäs kesää mennään, sitä hiljaisemmaksi blogimaailma tulee.

  VastaaPoista
 5. Mun ois aina ihana kommentoida kaikkiin sun höpötyksiin ja ihaniin kynsiin, mutta se ei vain yksinkertaisesti omalla koneellani onnistu, koska se lagittaa aina siihen lähettämisvaiheeseen ja siinä sitte meneekin koko ilta:( Mutta joo toivottavasti sun into taas palailee !:)

  VastaaPoista
 6. Minusta sinulla on aina todella ihania kynsiä. Itse vain olen sen verran laiska etten jaksa kommentoida. Pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni, koska on todella kivaa jos joku kehuu kynsiäni.

  VastaaPoista
 7. Heippa Salla! Kiitos aivan loistavasta blogista, toisaalta voin syyttää sitä, että hurahdin täysin kynsilkkamaailmaan, kun aloin seurata tekstejäsi ja aivan loistavia neuvoja.

  VastaaPoista
 8. Nooo... meillä tuli arvontapostaukseen noin 130 kommenttia, sen jälkeisiin postauksiin 0-3 per merkintä. Välillä tulee sellainen lukeeko-tätä-edes-kukaan -epätoivo, mutta lohduttaudun sillä, että koko blogin tarkoituksena on myös dokumentoida mulle itselleni taitojen karttumista. Minäkin kommentoisin mielelläni enemmän, mutta noi kaksi pientä jaloissa rajoittavat tehokkaasti nettiaikaa.

  VastaaPoista
 9. Tykkään kaikista sun kynsistä, mutta tuntuu niin hölmöltä kommentoida, jos ei oo mitään muuta asiaa kuin "kivat kynnet!!" :)

  VastaaPoista
 10. Miun mielestä siun blogi on aivan ihana, mutten oikeastaan ikinä tule kommentoineeksi mihinkään blogiin, vaikka paljon blogeja seurailenkin. Mutta, kivat käärmekynnet , vaikka käärmeet on ihan kammottavia : D

  VastaaPoista
 11. Sama ongelma! Tuntuu niin hölmöltä et kukaan ei kommentoi mitään mutta ihan tajuton määrä päivittäin kävijöitä! Koita taltuttaa mörkö pois.<3

  VastaaPoista
 12. hei tulipas mieleen tässä että eläinkuosit on ihania ja tää käärmejuttu sytytti :) olis tosi hienoa nähdä sun kynsillä joskus leopardia, mutta luulen että semmosten tekeminen ois tosi hankalaa. ite en ainakaan osais. :D

  VastaaPoista
 13. Kyllä omastakin bloggista sen huomaa ettei jaksa yhtä usein päivitellä kun kesää kohti mennään :) Älä ota stressiä !

  VastaaPoista
 14. Yksinkertaisuudessaan kivat kynnet :)

  Mutta oli mulla ihan tärkeääkin asiaa. Minulla oli tarkoitus ostaa Tallinnan Viru-keskuksesta Konadin top-coat, mutta sitten löysin eräästä blogista tiedon, että Konadin ständi on lähtenyt pois Virusta. Mitä lakkaa käytät leimausten päälle, niin, ettei se levitä kuvioita? Onko ainut vaihtoehto laittaa päällyslakka vasta parin tunnin jälkeen leimaamisesta, jotta kuviot ovat varmasti kuivaneet? >.<

  VastaaPoista
 15. Anolle tiedoksi: Kävin Tallinnassa kuukausi sitten , ja ainakin silloin oli Viru-keskuksessa Konadin ständi paikoillaan :) Ja siellä oli yllättävän paljon valinnanvaraa sekä leimauslakoissa että laatoissa. Eli luulisin että saat ostettua Konadin päällyslakan sieltä :)

  -Tarja

  VastaaPoista
 16. Ihan OT mutta tuliko mun maili sulle?

  En muuten pysty kommentoimaan tänne Bloggerin kautta tällä hetkellä.

  terkuin intootje

  VastaaPoista
 17. Vaikka niin mieluusti lukisin vaikka joka päivä uusia postauksia, niin harrastushan tää sulle on, eli jos ei huvita, niin ei oo pakko :). Nauti tulevasta kesästä ja syksyllä voi taas innostaa koneen ääressä istuminen ihan toisella tavalla. Kyllä innokkaat lukijat jaksaa sun postauksia odotella :).
  Ja btw, ekat mun kelpuuttamat kräklet :)!!

  VastaaPoista
 18. Ano, joka kyseli konadeista: tarja ehtikin jo vastaa sulle, että sen ständin pitäisi siellä vielä olla. Itsellä on konadin päällyslakkoja kaksi, mutta nykyään vedän melkein vain kerroksen Sechen pikakuivattavaa lakkaa, joka ei myöskään tuhri leimoja (:

  intootje: tuli perille joo, en vaan jaksanut eilisen 12 tunnin työpäivän päätteeksi, kun pääsin 11 aikaan kotiin, raapustaa vastausta, mutta vastailen sulle tänään (:

  Ja hurja kiitos kaikille kommentoineille ja tsempanneille. Auttoi paljon oman möksmöks mielialan kanssa, ja olette ihanimpia ihmisiä ehdottomasti

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...