11.5.2014

11/31: pilkkuja / polka dots / pois


Seuraavana haaste-päivien listalta löytyy teemaksi polka dots. Tässä blogissa näkyy usein erilaisia dotting toolilla tehtyjä manikyyrejä ja pilkut on jo pitkään olleet suosikkieni listalla manikyyrejä tehdessä. 

Lähdin liikkeelle tuosta pohjalakasta, jota tahdoin ehdottomasti käyttää ennen kuin ilmat muuttuvat liian kesäisiksi ja tumman punertava luumunsävy ei enää toimi. Kyseessä on siis Make Up Storen Heidi -lakka, jonka myöskin sain aiemmin tänä vuonna miitistä. Pulloa ja sävyä katsellessa ajattelin, että tämä olisi lakka, jota tulisi varmasti käytettyä useastikin, mutta fiiliksiä vähän lalisti tämän lakan paksuus. Ei siinä mitään, tämä on pigmenttistä kuin mikä, mutta koostumuksen ollessa todella, todella paksua, ei lakkauskokemus ollut mikään kovin mahtava. 


Tottakai tiedostan sen, miten lakat paksuuntuvat ikääntyessään ja kynsilakanohentaja onkin yksi suosikkikavereistani usein manikyyriä tehdessä hiukan vanhemmilla lakoillani. Mutta, jos lakkaa on tarve ohentaa siinä vaiheessa, kun se on vasta käyttämättömien joukossa odottamassa vuoroaan, tuntuu, että joku on mennyt vähän hutiin jo lakkaa kehitellessä. Taidan jättää tämän luumuisen sävyn syksyksi laatikkoon ja muistaa ohentaa tätä ennen uutta kokeilua. Sävy kun tosiaan on myös kynsillä todella kaunis, vaikka kuivuukin ehkä hiukan tummemmaksi kynnellä kuin mitä pullossa on. 

Pilkut taas tein päivän teemaan sopivaksi Kikon kahdella tekstuurilla, vaaleanpunaisella 641 lakalla, sekä persikkaisella 631 lakalla. Lähdin vain dottailemaan randomisti vähän sinne sun tänne ja päädyin luomaan jonkinlaisia ympyrän osasia kynsilleni. Ja kyllä, nuo hyvin randomit ympyrät oli kovasti omaan mieleeni. Olen muutenkin selvästi rakastunut tekstuuripilkkuihin normaalien lakkojen päällä. Mukavaa kontrastia niin sävissä kuin lakkauksen pinnassakin. 

Tämä lakka taitaa olla ainut Make Up Storen creme-lakka jonka omistan, joten osaisiko joku kertoa onko näille yleistäkin koostumuksen paksuus? 

4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! :) Mulla on Make Up Storelta taas vaan kaksi shimmeriä/glassfleckediä, mut ne on taas niiin ohuita ettei peittävää lopputulosta saa ollenkaan.. :D Niitten perusteella en oo oikeen merkkiin mieltyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin on muutama muu lakka ollut, eikä kyllä oo mitään pakottavaa tarvetta ostaa uusia, mikä varmaan kielii merkin laadusta jotain...

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...