9.5.2014

9/31: sateenkaari / raindow / arc-en-ciel


Soooooooomewhere over the rainbow.... ja sitä rataa. Antakaa anteeksi bloggaajan hyvin väsynyt fiilis kirjoitushetkellä. 

Yhdeksäs päivä kynsihaasteella on kuitenkin sateenkaaripäivä ja alkuperäinen suunnitelma oli tehdä ihan "kunnon" sateenkaarikynnet. Sellaiset, joilla olisi voinut lähteä barrikaadeille tasavertaisen avioliittolain puolesta ja muutenkin, noh, ottaa vähän kantaa. Mulla kuitenkin elämässä on hyvin vähän sellaisia tilanteita, joissa kynsien kanssa pitää olla edes vähän korrektit, ja sille päivälle, kun mun nail art kalenteri kertoi lakkaa sateenkaarikynnet, oli myös sellaista menoa, että kunnon värien ilotulitus ja kannanotot ei välttämättä olisi saaneet kovin lämmintä vastausta. 


Menin sitten vähän sieltä, mistä aita on matalin ja valitsin sateenkaarilakan. China Glazen It's A Trap-Eze on houkutellut mua niin nimensä, kuin ulkomuotonsa perusteella jo hyvin pitkään, mutta tiedän, että tykkää siitä pullossa enemmän kuin kynsillä. Miitissä yksi kanssalakkaaja oli tästä kuitenkin luopumassa, joten päätin tarttua tilaisuuteen ja lisätä tämän ansan kokoelmiini. 

Lakassahan sinällään ei ole mitään vikaa, maitopohjainen moniväriglitter on kyllä kaunis, mutta sen kaamean poistettavuuden takia kammoksun tällaisia lakkoja aina enemmän ja vähemmän. Siksi lähdinkin linjalle, jossa Trap-Ezea on kolme kerrosta vain peukaloissa ja etusormissa, joissa lakan poistettavuus Peel Off aluslakankin kanssa oli harvinaisen kaamea. Muihin sormiin laitoin siksi omia hermoja säästääkseni vaaleansinisen Ciatén Ferris Wheelin, joka on itseasiassa kaviaarimanikyyripaketista saamani lakka. 


Ciaté oli laadultaan ihan mukava, mutta mulla on sellainen pieni ongelma merkin lakkojen suhteen, että ne harvoin oikeasti sytyttävät niin paljon, että maksaisin näistä täyttä hintaa. Mulle on muutama Ciaté siunautunut + viime jouluna ostin merkin joulukalenterin, jossa 42 puntaa 24 lakasta on mielestäni ihan kohtuullinen hinta vielä. Täysikokoisten pullojen kanssa odotan vielä sitä whoa-fiilistä, jonka joku lakka aiheuttaisi ostaakseni sen. Sävyltään tämä Ferris Wheel on kyllä kaunis ja vaaleansiniseksi todella hyvin käyttäytyvä, mutta tietäessäni saavani samaa laatua niin paljon halvemmalla monelta muulta merkiltä, en ole kokenut tarpeelliseksi sysätä omia pennosiani Ciatén leiriin.

Mitä mielipiteitä muilla on Ciatén lakoista? Onko olemassa niitä piilotettuja jalokiviä, jotka jokaisen lakkailijan pitäisi hankkia kokoelmiin? Entä mitä fiiliksiä tämän haasteen toistaiseksi tylsimmät kynnet herätti? Onko ihan ok mennä välillä rauhallisella ja yksinkertaisella linjalla täysaikaisen nail art tulituksen sijaan?

4 kommenttia:

 1. Vaikka ovatkin yksinkertaiset niin silti todella kauniit!
  Mielestäni yksinkertaiset ovat kauniita eivätkä tarvitse mitään ylimääräistä höttöä tuomaan wau-fiilinkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä parasta on just sillon, kun esim joku lakka on niin upea, että sitä ei edes halua peittää koristeluilla :)

   Poista
 2. Nätit kynnet. :) Kivan raikkaan väriset ja keväiset!

  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...