18.5.2014

18/31: puolikuut / half moon / lune gibbeuse


Arvatkaa kuka on vähintään puoli vuotta miettinyt, että pitäisi ostaa mitä tahansa tarroja, joilla saisi puolikuumanikyyrin taiottua. Ja se sama ihminen ei vieläkään omista niitä tarroja.

Sinälläänhän puolikuumanin saisi tehtyä ihan vain vakaata kättä käyttämällä, mutta mulla luotto omiin kykyihin katoaa yleensä aina siinä vaiheessa, kun mahdollisuudet pohjalakn pilaamiselle on suuremmat kuin se napakymppiin osuminen heti ensikerralla ja vakaan käden taikominen esiin. 


Lakoiksi kaivoin ensiksi esiin muutaman muun pastellisen sävyn, mutta kun pääsin Models Ownien kohdalle lakkalaatikoissa, pistin muut lakat takaisin kiltisti ja otin lakkaukseen mukaan kaikki MOn pastellituoksulakat joita on juuri sopivasti viisi. 

Ideana viisi eri tuoksuista lakkaa kynsillä samaan aikaan voi tuntua vähän villiltä idealta, mutta koska näiden tuoksu ei ole onneksi leijailevaa sorttia vaan enemmän työnnä kynsi nenään kiinni ja sniffaile -tyyppiä, ei viiden eri tuoksun olemassaolo haittaa yhtään. Näiden laatu on myös pastelleiksi ja halvemman merkin lakoiksi todella miellyttävä, joten vaikka ehkä yrittäisin vähän vähentää MOn lakkojen ostoa, koska näillä lakattaessa kynsilakan haju on aika voimakas, pidän ainakin näistä lakoista silti.

Peukalo on näkymättömissä, mutta siinä oli violettia Grape Juice lakkaa. Sen jälkeen ylhäältä alaspäin lakat ovat Strawberry Tart, Apple Pie, Blueberry Muffin ja Banana Split. Jokainen toistaan herkullisempi sävyltään ja tuoksultaa. "Puolikuu" osuus on kuitattu erivärisillä pastelliniiteillä ja tajusin vasta näitä kuvia muokatessa, että pikkusormessahan on ihan väärän väriset niitit. Niiden pitäisi olla "edellisen" kynnen väriset, eli siniset, mutta näköjään tuossa vaiheessa oli aivotoiminta päättänyt ottaa omaa lomaa ja violetit niiti eksyä kynsille. 

Mitä mieltä olette vähän vaihtoehtoisesta puolikuumanikyyristä? Entä miltä näyttää supertöpöt kynnet pitkään pitkinä olleiden kynsien sijasta? 

4 kommenttia:

 1. Tykkään enemmän näistä lyhyistä kynsistä:) Kivannäkönen puolikuu myös, ja nuo MO:n pastellit on niin ihania!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lyhyisiin kynsiin oli aika totuttelu pitkien jälkeen, mutta nyt alkaa jo näyttään kivemmilta :)

   ja juu, nuo MO:n pastellit on kyllä tosi positiivisia lakkoja!

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...