12.5.2014

12/31: raidat / stripes / mèches


Alan vähitellen katua tuota keksintöäni nimetä tämän haasteen otsikon sekä suomeksi, englanniksi, että ranskaksi. En halunnut otsikkoon pelkkää haasteen teemaa suomeksi ja englanniksi vaan jotain erilaisempaa, mutta sanojen kirjoitusasun tarkistus alkaa olla jo hiukan ärsyttävää. Ehkä kuitenkin selviän.

Teemana kuitenkin tälle päivälle oli raidat ja ollaan sitten raidallisia. Pohjalakkana tuomi We Care Iconin Perfect Coral, joka on hyvin oranssi/persikka ollakseen nimeltään koralli, mutta ei anneta sen häiritä. Koostumuksessa on kivaa jäistä shimmeriä ja mun mielestä noiden pullot on kovin herttaisen mallisia. Mutta, se sivellin... se saamarin sivellin. Ei niinkään sen kapeus vaan se, että se on varreltaan jo niin onnettoman nysä, että siitä ei tunnu saavan hyvää ja tukevaa otetta sitten millään. Eikä muuten puhettakaan, että minun jättiläiskourani saisi muka aseteltua pullon ympärille kuvien ottamista ajatellen. 


Annettakoon pullolle anteeksi sen pienet fibat, koska itse lakasta kyllä pidän. Raidat on taas Orlyn Instant Artisteilla, mikä tuskin tulee enää kenellekään yllätysenä. Moneskohan kerta jo tähän haasteeseen kun niistä mainitsen. 

Tosin tällä kertaa voin sanoa, että nämä ei ehkä olleet ihan ideaaleimmat koristeluille. Mun kynnet alkaa nimittäin olla näissä kuvissa jo niin pitkät, että pitkähkö ohut sivellin alkaa helposti harhailla suoralta linjalta kohti mutkikkaita linjoja kaarevalla ja pitkällä kynnen pinnalla. Voidaan kuitenkin kuvitella, että ne pienet mutkat tuo vaan mielenkiintoisen piristyksen muutenkin eläväiselle lakkaukselle. 


Tästä kuvasta nökee hyvin tuon We Care Iconin minikokoisuuden. Miettikää nyt kun tuou korkkikin on puolet lyhyempä nail art lakkojen korkkia. Söpö mutta töpö.

Onko ihmisillä jakaa hyviä vinkkejä, miten saada pitkiin kynsiin suoria raitoja? En selvästi ole raitafani vaan yleensä pilkuttelen menemään, joten itselläni ei ole liiemmin kokemusta... 

4 kommenttia:

 1. Oi, ihanan pirteät kynnet. :) Hienot.

  VastaaPoista
 2. Pitkien kynsien kanssa ei meinaa millään saada nätisti sormia siihen pullon ympärille :D Nyt silti mulla on taas ihan nysät ja tääkin tuntuu tosi omituiselta un ei vaan osaa toimia tällästen töpöjen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla meni ehkä viikko totutella omiin töpöihini, nyt muutaman viikon jälkeen alka olla jo sellainen olo että näiden kanssa voi elää :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...