7.5.2014

7/31 Mustavalkoinen / Black and White / Noir et Blanc


Siinä vaiheessa kun haasteen puitteissa piti inspiroitua mustasta ja valkoisesta, tai vaihtoehtoisesti mustavalkoisuudesta, päätin mennä jälkimmäisellä linalla. Ja taiteilla... koivuja? 

Se ei varsinaisesti ollut tarkoitus, mutta mitä enemmän kynsiä katselin, sitä enemmän ne omaan silmääni muistuttivat koivuilta. 

Mä oon ehkä epänormaali kynsiharrastaja siinä suhteessa, että en pahemmin katsele tutoriaaleja tai inspiroidu niiden perusteella, vaan yleensä vaan katselen muiden kynsikuvia, kuvittelen keksiväni miten erilaisia tekniikoita käytetään ja kiroan usein kun omat kynnet ei onnistu. Eksyi kuitenkin joku aikaa sitten Chalkboard Nailsin sivuille ja löysin sieltä tämän ihanan tutoriaalin ja äärimmäisen upeat kynnet, joten pakkohan sitä oli näihin kynsiin soveltaa. Tarkoituksella siis jätin valkoista pohjaa enemmän näkyville kuin alkuperäisessä versiossa. 


Näissä kynsissä on pohjana Essien Blanc x2. Jos joku ei tutoriaalia katsonut, niin ideanan kynsissä on maalata abstrakteja vetoja pohjalakan päälle kontrastivärillä, jonka sivellin on pyyhitty mahdollisimman puhtaaksi lakasta. Oli vaikea muistaa aina sivellintä lakkaan dipatessa, että tarkoitusena tosiaan oli pyyhkiä se sivellin taas kuivaksi.

Kontrastiväreinä itselläni oli kolme eri harmaata, H&M:n Miss Stone Heart, Barry M:n Grey, ja Nfu Oh 302, sekä mustana Kikon 275. Kynnellä superohuina kerroksina harmaat olivat ehkä vähän turhan lähellä toisiaan sävymaailmassa, mutta ihan jännän efektin sain aikaiseksi myös näillä sävyillä. Luulen, että kynnet olisi ollet vielä kivemmat, jos tuonne olisi lisännyt vielä jonkun kunnon efektivärin joukkoon. Esimerkiksi vaaleanpunainen, tai minttu, tai keltainen... tai kirkkaansininen. Okei, tällä hetkellä omassa päässäni olisi ideoita vaikka muille jakaa...

Omassa päässäni näitä kynsiä suunnitellessa näin ne koko ajan mattaisina, joten heitin päälle vielä Rimmelin mattapäällyslakan, joka toimii nykyään aina silloin kun sitä itseä sattuu huvittamaan. Onneksi tällä kertaa se toimi. 


Tästä kuvasta toivottavasti vielä näkee, että nuo harmaat eivät ole saman sävyisiä kaikki, vaikka lähellä toisiaan ovatkin. Toisaalta harmaata tulee käytettyä sen verran harvoin, että yhdestä voisi luopua, mutta vielä en ole nähnyt tarvetta sille. Jokainen noista nimittäin on kiva.

Onko joku toinen koittanut tätä tekniikkaa kivoin lopputuloksin? Itselläni ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi!

6 kommenttia:

  1. Oon tehny tuolla tekniikalla paritkin kynnet - ja oon kyllä tykänny niistä! :) Nää näyttää kans kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo tekniikka on yllättävän helppo ollakseen yksinkertainen :) en ole vielä ehtinyt toteuttaa uusiksi tällaisia kynsiä, mutta pitäisi piakkoin tehdä :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...