13.5.2014

13/31: eläinkuosi / animal print / imprimé animal


Kolmantenatoista haastepäivänä meno vaihtui hyvin eläimelliseksi. Monet kynnet tän haasteen aikana on olleet sellaisia, mistä olen kyllä pitänyt, mutta nämä oli ensimmäiset sellaiset, mistä melkein harmitti, etten saanut julkaista näitä heti. Mulla muutenkin silloin maaliskuisen (?) kynsimasiksen aikana suurin ongelma taisi olla se, että tein vähän vuorotellen kynsiä tätä haastetta varten ja ihan normaalisti julkaistavaksi ja haasteen kynnet onnistui aina omaa silmää miellyttäen, mutta ne normit ei, ja silloin pänni kun ei saanut julkaista mitä tykkää.

Tähdennettäköön siis, että kaikki kynnet mitkä teen, on puhtaasti omaksi iloksi tuottamiani, mutta koska halusin saada tämän haasteen kynsistä ainakin suurimman osan valmiiksi ennen julkaisun aloitusta, siksi mulla oli "lakkausaikataulu/suunnitelma", jolla toteuttaa kynsiä.


Nämä kynnet on tosiaan hyvin yksinkertaisella reseptillä toteutetut, koska pohjalla on OPIn Love.Angel.Music.Baby ja sen päällä on liukuvärjäys mustalla. Niin, siis taas vaihteeksi sillä Kikon mustalla 275 lakalla. Ihmisellä on varmaan 10 mustaa cremeä laatikossa ja aina pitää käyttää sitä samaa...

Leimat taas on konadin m57 laatasta tuolla samaisella kultaisella LAMBilla ja löllöstamperillä toteutettuna ja kyllä, yksinkertaisuudessaan mä rrrrrakastin näitä kynsiä. Ja opin myös vihdoin tykkäämään konadin eläinkuviosta, itse kun olen aina prefeerannut käsintehtyä... 

Mitä mieltä muut on näistä tiikereistä? Uppoaako toisiin yhtä kovasti kuin kantajansa silmiin?

ps. mainittakoon vielä, että olen reissussa perjantai-lauantai yöhön saakka, joten kommenttien julkaisu ja vastailu saattaa vähän energiatasoista riippuen olla heikohkonlaista. Postaukset on kyllä ajastettu joka päivälle, että niitä ilmestyy, jos blogger vaan tykkää musta, mutta jos hirveästi muuta ei blogin puolella tapahdu, se johtuu siitä, että fiilistelen Lontoota välillä... Palaillaan siis viikonloppuna viimeistään :)

14 kommenttia:

 1. En ole kyllä yleensä yhtään eläinkuosien ystävä, mutta nää on kyllä hienot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! mullakin yleensä cheetah printti on se eläinkuvio mistä enemmän pidän, mutta nämä oli kyllä tosiaan mieleeni :)

   Poista
 2. En tiiä miks mut yhdistin nämä ensimmäisenä seepraan, enkä tiikeriin :o mutta nää on kyllä hienot, tykkään tuosta väriyhdistelmästä! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä mullakin itseasiassa yleensä tosta leimasta tulee seepra mieleen, mutta nämä ehkä värimaailmaltaan sai mut miettimään eka tiikeriä... nyt tosin mietin miten siisti olisi mustavalkoinen liukuvärjäys ja samanlaiset leimat... :D

   Poista
 3. i-h-a-n-a-t! <3 pitää kokeilla !

  VastaaPoista
 4. Oi että, onpa tyylikkäät elukkakynnet! :D Tykkäilen ja pistän idean korvan taa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) mielelläni näkisin myös sun version elukoista, jos sellaiset päätät tehdä :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...