23.5.2014

23/31: inspiraationa elokuva / inspired by a film / inspiré par un film

On wednesdays we wear pink

Miten tää postaaminen venyi taas näin myöhäiseksi? Tämän päivän ollessa melkein 100% upea kaikin puolin, en ole avannut konetta ennen kuin vasta kymmenen aikaan illalla. Ainoa miinus kauniissa päivässä oli aamuinen hammaslääkäri, mutta hassunpuoleinen mies sai kerrankin oman oloni edes puolirauhalliseksi siinä penkissä ja antoi vielä armonaikaa viisureiden poistolle syyskuuhun saakka, ei voi olla liian harmissaan tuostakaan operaatiosta. Päätin sen jälkeen sitten pakata itseni ja koiran autoon ja huristella Tampereen perukoille vanhempien mökille nauttimaan hyvästä grilliruoasta, auringosta ja saunasta, ja nyt olo on vähintäänkin raukea. 


Kynsiin inspiraatio taas tuli viime aikoina jonkin verran näkyvillä olleesta Mean Girls leffasta, ja lausahduksesta on wednesdays we wear pink. Mulla oli pinkinhimo kynsille, ja tuo leffa mielessä, joten ei kun yhdistämään nuo kaksi asiaa. Mean Girls sattuu muuten olemaan se leffa, jonka hyvin usein katson dagen efter -fiiliksissä. Sopivan kevyttä katseltavaa, että ei tarvitse ajatella mitään ja pysyy hyvin kärryillä, vaikka nukkuisikin osan leffasta. 

Kynsille pääsi yksi Kikon Cupcake lakoista, ihana vaaleanpunainen sävy. Sen kaveriksi Kikon musta creme ja strassikukkia ja Essien Madison Ave-hue. Pinkkiä ja yksinkertaista, mutta omaan silmääni kovin söpöä ja hattaramaista. Toimii, ainakin omasta mielestäni.

Entäs muiden? 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...