22.5.2014

22/31: inpiraationa laulu / inspired by a song / inspiré par une chanson


Pahoittelen, mutta tänään ei tunna aivoista lähtevän enää mitään kovin järkevää tekstiä, mutta haluan silti näin illan päätteeksi tulla julkaisemaan haasteen 22. kynnet, kun tähän saakka olen sentään päivittäisissä postauksissa pysynyt. 

On taas ollut pari päivää sen verran hektinen aikataulu, että olisin varmaan unohtanut oman pääni matkalle, jos se olisi mahdollista. 


Sanotakoon, että nämä kynnet eivät ole sitä mitä halusin. Mulle on ollut selvää, että haluan inspiroitua Taylor Swiftin Red  kappaleen kertosäkeestä, jossa lauletaan Losing him was blue like I'd never known, Missing him was dark grey all alone, Forgetting him was like trying to know somebody you've never met, But loving him was red, Loving him was red. Ei ehkä tuhottoman omaperäistä, mutta ennemminkin koin mielenkiintoisena yhdistää punaisen, harmaan ja sinisen yhteen, koska ne ei kuitenkaan ole yhdistelmä, jota normaalisti käyttäisin. Mulla itseasiassa oli idea pitkille kynsille tehtyyn skittletteen näiden värien pohjalta, mutta lyhyissä kynsissä loppui tila kesken. 

Päädyin siis nappamaan kolme Lontoosta kotiuttamaani suosikkia Barry M:n Gelly kokoelmasta, vadelmanpunaisen Pomegranaten, siniharmaan Elderberryn ja kermaisen Coconutin, sekä Nfu Oh:n harmaan cremen. Laiskuun iski siinä vaiheessa kun ajattelin teippaamista ja ajattelin pääseväni helpommalla lakkaamalla vain lakkojen omilla sudeilla. Hmm, tai sitten ei.

Tämä lakkaus oli taas niitä, jotka omassa mielessäni toimivat paljon paremmin kuin lopulta kynnellä, mutta ei se mitään. Lakoista en ala edes sen enempää höpisemään, koska näin pienelle pinta-alalle lakattuna on aika vaikea vielä arvostella.

ps. kommenttejakin saa jättää :) viime viikon postauksiin on tullut jotenkin huomattavan vähän kommentteja kävijämäärään nähden, joten olisi mukavaa, jos ainakin joskus jättäisi myös vierilustaan puumerkin :) 

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää on omaperäiset ja hyvin oivallettu :)
  Tykkään haastekynsistä/teemajutuista muutenkin.
  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä haastekynnet on kanssa kivoja, kun niistä näkee kuinka erilailla ihmiset eri asioista ajattelevatkaan ja mistä inspiroituvat :)

   Poista
 2. Hieno inspiraatio :) tämä haaste olisi kyllä itselle ehkä yksi vaikeimmista nimenomaan keksimisen osalta. Muutenkin ollut kiva seurata blogiasi kun tietää että joka päivä tulee jotain uutta, kiitos! :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...