26.5.2014

25/31: inspiraationa muoti / inspired by a fashion / inspiré par le fashion


Tämä postaus on varmaan hyvä aloittaa sanomalla, etten ole jäärin muotitietoinen ihminen. Mulla ei ikinä ole ollut varsinaista kiinnostusta sitä kohtaan, mikä milläkin hetkellä on todella suosittua ja ostan sellaisia vaatteita, missä itsellä on hyvä olla. Tottakai kun puhutaan yleisesti ihan kivijalkakaupoista missä tahansa, tulee niissä automaattisesti huomaamattaan hankittua kauden suosikkivärejä/kuoseja/malleja, mutta lähinnä omalta fiilispohjalta siis. Siksi näihin kynsiin päätin inspiroitua ihan vaan päälläni olleesta mekosta. 


Kehitin mekkovihan joskus muistaakseni ennen ala-astetta ja vasta viime vuosina olen alkanut oikeasti viihtymään mekoissa. Ja niistäkin tulee usein vähän turhan juhlava fiilis kun pitää päällä. Yllä olevan kuvan taustana näkyy kuitenkin melko psykedeeliseltä näyttävä värisekamelska, joka mekkona iski omaan makuuni täydellisesti. Se on juuri sopivasti paksua trikoota, ollakseen arkinen, mutta skaterhelmansa takia ihanan keväinen ja tyttömäinen. Tykkään. Kaikkein dominoivinpina sävyinä toimii musta ja minttu, ja siihen päälle on lätkitty niin valkoista, korallia, pinkkiä, periwinkle sinistä, kirkkaampaa sinistä ja violettia. Aika soppa, mutta omasta mielestäni kaunis sellainen. 

Splattertekniikka olisi toiminut näille kynsille varmasti parhaiten, mutta koska en sattunut löytämään kämpästä tarpeeksi avointa tilaa, jonka olisin voinut suojata kynsilakkaroiskeilta, päätin mennä samalla distressed tekniikalla, jota jo aiemmin tässä haasteessa käytin. Pohjalle siis Kikon 526, eli uusi minttucremeihanuus ja päälle sitten kaikkie mekosta löytyviä värejä. Valkoista lukuunottamatta kaikki on Kikon cremejä, mutta luulen, että numeroiden kertominen tässä kohtaa ei ole kamalan olennaista. Tällä kertaa käytin niin kuivaa sivellintä kuin mahdollista ja vetelin lakkaa joka ilmansuuntaan saaden aikamoisen hurrikaanin kynsille aikaiseksi. Mutta omaa silmää miellyttävän hurrikaanin onneksi ainakin. 

Mitä mieltä lukijat on? Miltä näyttää hurrikaani? Entä näkyykö kynsistä alkuperäinen inspiraatio ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...