19.5.2014

19/31: galaksit / galaxies / galaxies


Tuntuupa hassulta kirjoitella taas "reaaliaikaisesti" blogiin yhtään mitään kun viimeiseen viikkoon en ole muuta kuin luottanut siihen, että blogger julkaisee itse ajastamiani postauksia. Nyt kuitenkin tajusin (tietysti puoli yksi yöllä), että tämän päivän postaus on kirjoittamatta ja kun huomenna olisi tarkoitus suunnata töistä suoraan jääkiekon pariin, kirjoitellaan nyt sitten asteen väsyneenä. Aiheena tällä kertaa siis galaksikynnet. 


Mä en ole koskaan aiemmin koittanut galakseja, koska olen aina kokenut ne työläiksi kynsiksi. Mä pystyn pipertämään monta tuntia yksityiskohtaisten viivojen ja pallojen parissa mutta galaksikynsissä kun vaan töpötellään paljon, en ole koskaan niistä oikein inspiroitunut, vaikka ne kauniilta näyttääkin. Nyt sitten vihdoin sain koitettua ja täytyy myöntää, että se olikin ehkä tuhat kertaa helpompaa kuin mitä kuvittelin. Töpöti töpöti vain ja valmista. 

Pohjana tässä lakkauksessa on Kikon 524 Blue Multicolor, joka on tumma sininen shimmer sinivioletilla flashilla. Kaunis lakka, josta pelkäsin ettei se kynnellä ole kummoinen, mutta onneksi luuloni osoittautui vääräksi. Lupaan joskus lakata sillä esitellen sen paremmin, koska nämä kuvat ei paljoa sen lakan upeudesta kerro. 

Se töpöttelyvaihe taas... Noh, sen voin sanoa, että käytin hyvin pientä pesusienen palaa jota pidin sormissani, koska koin omien sormien kuitenkin olevan tarkemmat töpöttelyssä, vaikka moni pitää pesusienenpalaa pinseteissä. Väreinä käytin läpkuultavaa glass flecked shimmeriä, valkoista, violettia holomicroglitteriä ja paria sinistä cremeä. Valkoinen oli Essien Blanc, glass flecked Kikon 232 ja violetti saman merkin 255. Noiden sinisten kohdalla oma pääni sitten lyökin taas tyhjää. Olettaisin, että ne on myös Kikolta, koska jos nuo kaksi muuta lakkaa olen Kikojen joukosta valikoinut, olisi vain loogista, että sinisetkn olisi samaa merkkiä, mutta tiedä sitten... Miten ihminen voikaan unohtaa asioita näin tyystin, vaikka nämäkin kynnet tuli tehtyä vasta alle kaksi viikkoa sitten?

Onneksi tämä haaste "pakotti" itseni kokeilemaan galakseja, koska nyt tiedän, ettei se niin suuritöistä ole ja vaikka ensimmäiseksi testiksi olenkin näihin ihan tyytyväinen, seuraavalla kerralla mennään toivottavasti jo vielä kauniimpiin galakseihin.

Onko muut jo hypänneet galaksikynsien kelkkaan mukaan? 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...