17.5.2014

17/31: glitter / glitter / paillettes


Vuonna 2010 ilmestyi OPIn Alice In Wonderland lakkakokoelma. Ja muistan miten yksi reilun vuoden kynsiä harrastanut neiti pohti, ostaisiko kokoelmasta molemmat glitterit vai vaan sen sinisen, joka miellytti enemmän silmää. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, onnittelen sitä pientä hamsteria mun sisälläni, joka halusi ostaa myös Mad As A Hatterin, joka on vuosien saatossa lunastanut paikkansa mun sydämessä. 


Tämä on niin kirjava, että tämä ei oikeasti ole oikein enää minkään värinen. Mikään väri ei dominoi, mutta, eikä siltikään tämä ole liian räiskyvä tapaus. Ihan vaan lakka, joka on niin täyteen ahdettu monivärisiä glittereitä, että lopputulos on taattua laatua.

Mulla ei mennyt kauaa tehdä päätöstä, mitä glitteriä tahdon haasteen glitterpäivänä käyttää. MAAS kiipesi melkein itsestään laatikosta pöydälle. Omaksi harmikseni tämä alkaa olla vaan vähän paksuhkoa koostumukseltaan ja pullo on vajunnut sen verran pitkälle, ettei tästä liian moneen lakkaukseen ole enää materiaaleja. Special occation lakka siis tästä eteenpäin kyseessä.

Mietin monenlaisia erilaisia koristeluja, joita voisin tämän glitterin päälle toteuttaa, mutta lopulta päädyin siihen, että teeman ollessa glitter, paljon tämän glitterisemmäksi kynsiä ei kyllä edes saa, joten tämä saa täyttää päivän teeman kyllin hyvin...

Tämän päivän kynnet on muuten viimeiset, joissa itselläni on vielä geeliä kynnen päällä. Huomenna siirrytään lyhyttäkin lyhyempiin nakkeihin, joissa itseasiassa olen viihtynyt melkein pelottavankin hyvin.... 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...