1.5.2014

1/31: punainen / red / rouge

Jihaa! Ja hyvää vappua ihmisille! Täällä yksi vapun vietosta hyvin väsynyt bloggaaja jatkaa unia/koomaamista hyvin tyytyväisenä peiton alla ja julkaisee vain teille joskus hyvin, hyvin kauan sitten kirjoiteten postauksen, ja sitä myöten käynnistää toivottavasti 31 päivän postausmaratonin. Enjoy! 

ps. kuka hullu kuvitteli selviävänsä neljästä tentistä, neljästä työpäivästä ja vapusta saman viikon aikana? Toistaiseksi kuitenkin hengissä, katsellaan sunnuntaina uudestaaan... 

---

Alla olevasta kuvasta voi ehkä päätelläkin, mihin valtamereen ajattelin ainakin yrittää dipata varpaani. 31 päivän lakkaushaaste on ollut itselläni toteuttamisen alla kauan, mutta aina se on kaatunut johonkin. Ranskassa itseasiassa mulla oli toteutettuna aika monet kynnet tätä varten, mutta sitten taisin kohdata mukana olleiden lakkojen vähyyden ongelmaksi. Muistaakseni jopa uhrauduin Kikolle tekemään täydennystä lakkavarastoon, mutta unohdin ostaa juuri sitä, mitä lähdin hakemaan, joten ei onnistunut. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että tämä haaste ei jää kesken, ei vaikka mikä olisi. Ja luultavasti näin sanoessani kompastun viimeistään hmmm, jossain puolen välin jälkeen, mutta hei, fingers crossed!


Ensimmäisen päivän värinä on tässä haasteess punainen. Punainen on aina tuottanut itselleni enemmän ja vähemmän ongelmia, koska se on helpolla liian jouluinen tai yksinkertaisesti vain liian punainen. Yritin taittaa punaisen pelottavuutta hiekkalakalla ja toivoin, että se auttaisi.


Halusin kynsille jotain toistakin väriä, joten päädyin harvinaisen yksinkeraiseen teippimanikyyriin. Pohjalle yritin valita lakan, joka ei riitelisi pahasti punaista vastaan ja nuden virkaa sai toimittaa Ciatén Amazing Gracie. Tämä nude oli mukavasti kolmella kerroksella tasaisesti peittävä lakka, mutta ei kyllä voita Essien nudelakkoja millään tavalla. Ja suurin ärsytyksen kohteeni löytyy tämän nimestä, jota edes ohimennen ajattelemalla päässäni alkaa soida Amazing Grace. Suuret on siis ärsytyksen aiheet. 


Toinen puoli kynsistä sai kuitenkin päälleen OPIn Magazine Cover Mouse hiekkalakkaa, joka oli näillä kynsillä ensimmäistä kertaa testissä. Pidän tästä kauniista punaisesta kimaltelevasta sävystä, ja jätän tämän ehdottomasti omiin kokoelmiini. Tuon nuden päälle tätä riitti yksi kerros tasaiseen lopputulokseen, joten uskaltaisin toivoa, että normaalisti kynsiä lakatessa pärjäisi parilla kerroksella. Viimeistelyksi menin sitten vielä pilaamaan kynnet dotting toolilla. Tai onglma lähinnä oli liian isopalloinen dottari, jolloin en vain saanut symmetrisiä ja kauniita pilkkuja. Pilkuissa kuitenkin käytetty samaista Magazine Cover Mousea ja OPIn Solitairea.


Loppuun vielä kuva käytetyistä lakoista. En oikein tiedä enää itsekään miten päin alkuperäinen kuva ja asettelu olivat, mutta olkoot blogissa tuolla tavalla vähän hullustipäin. 

Nyt on siis haaste saatu käyntiin ei maailman onnistuneimmilla kynsillä. Tiedän, että tätä haasteta on toteuttanut varmasti joka toisessa blogissa, joten vieläkö ihmisiä jaksaa kiinnostaa nämä. Itse aion kyllä toteuttaa haasteen tällä kertaa loppuun saakka, vaikka tämä lukioiden suosikki ei olisikaan :)

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...