3.5.2014

3/31 Keltainen / Yellow / Jaune


Mulla on yksi ainoa syy, miksi kaipaan mun kertaluontoista tummat hiukset kokeilua: sillon oli niin helppo käyttää keltaisia vaatteita. Olen viihtynyt vaaleissa hiuksissa äärimmäisen hyvin koko elämäni ja myönnettäköön, että on huomattavasti yksinkertaisempaa olla huolehtimatta juurikasvusta. Ainoa ongelma on tosiaan se, että keltaiset vaatteet on ehdottomalla nono -linjalla, koska ne vievät kasvoiltani kaiken värin. Kompensoin siis keltaisen kaipuuta kynsissäni, keltainen kun sattuu olemaan ihana väri. 


Viimeksi kun sporttasin neonkeltaisia kynsiä, sain bussissa juttukaverikseni vanhanpuoleisen mummon, jonka kanssa keskusteltiin kynsien laittamisesta koko loppumatkan ajan. Positiivisessa mielessä vielä kaiken lisäksi. 

Oma keltaisten lakkojen varastoni on siis ymmärrettävästi melko hyvin varusteltu ja koin suurta valinnanvaikeutta valitessani näihin kynsiin käytettäviä lakkoja. Tiesin, että fiilis olisi skitletelle, joten ainakin pari keltaista pitäisi valita. 

Yksi kauniimmista keltaisista lakoista on mielestäni Color Clubin mieletön glass flecked pommi Daisy Does It, joka ei ehkä peittävyydellään loista (kuvissa 4 kerrosta), mutta tämä on sellainen lakka, jolle annan sen anteeksi. Kaunis kimaleleva ja lämmin sävy on aina mieleeni. Ainoa omistamani keltainen hiekkalakka on Barry M:n pastellinen Station Road, jonka seassa on hentoa shimmeriä. Tätä kaunotarta on kynsillä kolme kerrosta ja mainittakoon, että tämän kanssa kannattaa olla kärsivällinen, koska tekstuurin muodostumisessa kestää hetken aikaa. Tummaa tasapainoa keltaiselle tuomaan valitsin mustan (Kikon 275 jälleen kerran) sekä glitteriksi Barry M:n Yellow Topaz Glitterin. Tarroilla muistutin itseäni taas jälleen kerran, miksi ne ei koristeluina ole kivat: ne irvistelee niiiiiin helpolla. Tarroja lukuunottamatta viihdyin näillä keltaisilla kynsillä harvinaisen hyvin. 

Koska viimeksi sinulla on ollut keltaista kynsillä?

6 kommenttia:

 1. Keltaset kynnet ja lakat on niiiin rakkautta <3 Voisin hankkia kaikki maailman keltaset jos vaan voisin:D

  Tosi kivan skittletten oot tehny, hyvin mätsää lakat toisiinsa:) Ja voi kun tuo tekstuuri on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin keltainen on yleensä aina se väri, mikä joka kokoelmasta iskee ja se on aina pakko saada :D

   ja tuo tekstuuri todella on mahtava! mä metsästin kauan keltaista tekstuuria ennen kun sain käsiini tuon Barryn ja olen kyllä ihan rakastunut siihen!

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...