8.5.2014

8/31 Metallinen / metallic / metallique

Päivän teemana olisi metallisuus. Varmaan jo blogin tunnisteista voi päätellä, että metalliset sävyt ei ole omia suosikkejani. Tykkään esimerkiksi China Glazen Romantique kokoelman lakoilla tehdyistä leimauksista tummien lakkojen päällä, mutta koko kynnellä metalliset sävyt - ja usein hyvin näkyvät siveltimenvedot - eivät ole suosikkejani. 


Lähdin siis suosiolla leimauslinjalle näiden kynsien kanssa. Pohjalle heitin Smitten Polishin Cocoa & Cardis lakan, joka on i-h-a-n-a! Sain lakan maaliskuun miitistä Edgy Polishilta ja aluksi olin vähän epävarma tämän suhteen. Ruskea ei vain ole yleensä minun värini, mutta iske päälle holoefekti ja yhden kynsiholistin mieli on muuttunut nopeasti.

Lakka oli vielä ihan mielettömän ihana levittää, ei kaljuuntumisia, ei ongelmia ja sivellin juuri sopivan leveä, muttei yhtä mammuttimainen kuin esimerkiksi Essien suomisivellin on. Tällaiset lakat ovat juuri omaan mieleeni! 

Leimasin päälle sydämiä laatasta, jonka numero ei enää ole mielessäni, ja tätä kirjoittaessani en pääse asiaa tarkastamaa, mutta haluaisin uskoa, että kyseessä on joku Konadin laatta. Leimauksissa on neljä eri China Glazen Romantique lakkaa, Delight, Harmony, Devotion ja Cherish, jotka ovat aivan mahtavia leimauksissa. 


Ainoa mikä tässä lakassa on ikävää, on se, että vaikka mun kamera varmasti osaisi taltioida tämän holoisuuden ja kauneuden, mun kuvaustaitoni eivät riittäneet siihen. Ensimmäinen kuva on otettu luonnonvalossa ja jälkimmäinen keltaisessa keinovalaistuksessa ja silti mielestäni tämän upeus ei välity kuviin. Pullossa hyvin njäh-efektin omaava lakka saa kynnellä ihan uuden ulottuvuuden ja tykästyin tähän hurjasti. Neiti en-oikein-ole-lämmennyt-indielakoille, myi tälle ainakin sydämensä ja olen katsellut jo useampia Smitten Polishin lakkoja sillä silmällä...

Onko joku muu tutustunut Smitten Polishiin merkkinä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...