5.5.2014

5/31 Sininen / Blue / Bleu


Mulla oli tässä taas yksi päivä nostalgia-fiilis päällä ja selailin blogia keväältä 2012. Tai siis niitä muutamia postauksia, jotka sen kevään aikana on julkaistu. Mä assosioin itselleni tärkeät asiat hirveän helposti väreihin, tuoksuihin, vaatteisiin, kynsiin ja yleensä niistä hetkistä kun olen ollut onnellimmisillani, muistan joko lakkauksen kynsillä, vaatteen päällä tai hajuveden. Koska tuo kevät ja kesä 2012 on ollut ehkä onnellisinta aikaa koko elämässäni, monet sen ajan lakkauksista tuo muistoja mieleen. Törmäsin tähän postaukseen, jonka kynsistä halusin ottaa inspiraatiota, vaikka ne ei muistoja mieleen hirveästi tuoneetkaan. 


Ironista oli huomata, että valitessani lakkoja käytettäväksi, päädyin samaan nudeen pohjalakkaan, sekä siniseen, joka on samasta kokoelmasta kuin alkuperäinen lakka. Pohjalla siis iki-ihana China Glazen Knotty, joka kimaltaa ja peittää kynsipetiä juuri sopivasti parilla kerroksella. Ranskis on tehty OPIn Swimsuit... Nailed It! -lakalla, joka on yksi omista suosikkisinisistä. Tiedän, että monilla on vähän huonoja kokemuksia tämän lakan kohdalla, koska tämä värjää helposti, mutta itse olen tätä aina käyttänyt ihan ongelmitta. *knocks on wood* Koristeluista tulee itselleni mieleen jonkinlaiset merenpohjasta löytyvät kasvit, jotka on toteutettu Orlyn koristelulakoilla. 

Musta tuntuu, että pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin rajat on edes melken hyväksyttävän kaarevat ja siistit, joten ehkä nämä mun hienomotoriset kyvyt kehittyvät tässä hitaasti koko ajan. Kynnet taas on tosin venähtäneet sen verran pitkiksi, että näihin ei kohta enää ranskalaista siistin näköisesti voi tehdä. 

Mitä tykkäsitte sinisen päivän tulkinnasta? En tiedä odotanko innolla vai kauhulla niitä haastepäiviä, joissa on määrättynä kuvio/inspiraation lähde. Gonna be interesting...

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...